Home » Babette wil kop of munt met Imadiddin om te bepalen wie zich verkiesbaar stelt

Babette wil kop of munt met Imadiddin om te bepalen wie zich verkiesbaar stelt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers buiten geslapen, dit was onderdeel van het tweedaagse TT evenement van Jasper. Er was een “camping” ingericht.

Babette en Moraima trekken zich even terug in het kantoor. De twee hebben het over de managersverkiezing. Babette verteld dat ze met Imadiddin een gesprek heeft gehad. Hij vroeg wat ik wilde. Ik zei ik heb het twee keer aan de kant gezet. Ik zou het eigenlijk super leuk vinden omdat eigenlijk al de mensen waarmee ik omging hangen hier. Ik zou het leuk vinden om die laatste maand willen doen. En toen vroeg ik het aan hem. Hij zei dat hij het ook graag wilde, hij is 10 maanden rustig geweest en wil de laatste maand gebruiken om een beetje naar buiten te komen. En dan zegt mijn hart van ik gun het hem wel. Isaac zei al je moet aan jezelf denken en wat je zelf wilt. Janet wil waarschijnlijk ook weer gaan en dan kun je nog wel eens gek staan te kijken waarop mensen gaan stemmen. Maar ik heb gehoord dat jij gaat, Bern gaat en Eunice merkt Moraima op. Janet heb ik niet gehoord. En Imadiddin. Marciano zei dat vanmorgen tegen mij gaat Babette verder. Dus ik zei tegen Imadiddin anders moeten we kop of munt doen. Dan bepaald het lot. Of we gaan gewoon allebei en dan kijken we wie op wie gaat stemmen. Moraima denkt dat Bern gaat winnen. Bern merkt op dat ze met 7 zijn en als Bern gaat ze met 6 zijn. Als Janet zich verkiesbaar stelt, Mirthe of Eunice zijn ze met 5. Dan krijgt hij 5 stemmen en met onze groep zijn we met 8. Imadiddin en ik moeten gewoon niet samen gaan. Dat heb ik gisteren ook gezegd antwoordt Moraima. Jullie kunnen niet samen gaan. Hij zei gisteren ook iets over die munt. Ik heb dat gisteren gezegd antwoordt Babette. Ik denk bij mijzelf als hij het leuk vindt. Ik kan mij voorstellen dat hij het ook leuk vindt. Ik zou mijzelf niet naar achter duwen merkt Moraima. Maar dat is mijn manier van denken. Als alle twee gaan is dat vervelend. Dan schiet het gewoon niet op. Als je kop of munt doet bepaald het lot merkt Babette op. Moraima zegt dat het voor jullie goed is, ik sprak voor mijzelf. Het is voor mij wel lastig geeft Babette toe. Van de ene kant moet ik daar gewoon gaan staan en klaar. En ik zie dit niet als visitekaartje voor buiten. Het is gewoon mooi benadrukt Moraima, als je hier op het kantoor hangt. Ik kan ook nog steeds nadenken merkt Babette op.

Ook wordt de eliminatie nog even besproken. Moraima zou spel technisch voor Eunice gaan. Babette vindt het lastig. Janet heeft niet veel binnen gehaald. Maar aan de andere kant zwakkere overlaten kan ook slim zijn. Maar wat is zwak. Moraima snapt dat wel maar het is ook maar net wat je voor je krijgt. Ik denk dat Janet Zoë eruit wil hebben om zichzelf te beschermen merkt Babette op. Daarom wil ze ook weer manager worden antwoordt Moraima. Ik denk wel dat dat erachter zit zegt Babette. Ze wil graag in de finale maand komen en droomt ervan om te winnen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.3]

Laat een reactie achter