Home » Isaac vindt Zoë een blok aan het been en dat is niet handig voor het spel

Isaac vindt Zoë een blok aan het been en dat is niet handig voor het spel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Isaac en Marciano een gesprek over Zoë. Eerder gaf Marciano al aan dat hij Zoë gevaarlijk vindt. En dat ze een obsessie heeft.

Marciano merkt op dat Zoë veel issues heeft. Als het maar even niet mee zit. Ja zegt Isaac of even niet gaat zoals ze het wil zien. Dan is alles k*t voegt Marciano eraan toe. Ze krijgt nu ook geen aandacht van Babette merkt Isaac op. En niet van mij, dan is alles k*t en wil ze naar huis. Dan meot je gaan toch. Vervelende meid. Dan gaat ze het bij anderen zoeken merkt Marciano op waar Isaac het helemaal mee eens is. Zo is ze de hele game al geweest voegt hij eraan toe. Ze is bang voor haar positie, dat is het. Haar naam was gevallen, Imi en die van Rupert. Ze is een blok aan je been die meid joh. Ik was net weer pissed op Zoë. Ze kwam net in de badkamer weer in mijn nek hijgen, rare en open vragen stellen. En zoeken naar dingen. Ik ben niet van die dingen. Ik zeg kan ik even de badkamer doen? Get the f*ck out of here. En zij maar je begrijpt me niet… Shut the f*ck op met dat gel*l man. En toen zei ik ook al tegen Babette als dit zo blijft dan is ze een blok aan ons been. Als ze een blok aan ons been wordt… Ze begreep het maar ik zei als we in deze situatie zitten kunnen we dat niet gebruiken. Jij bent hier ook alleen gekomen. Nu heb je een soort van kind om je heen die je continu een handje vast moet houden. Het houdt een keer op. Het begint een blok aan je been te worden. Ja antwoordt Marciano, drie dagen terug waren Babette en Wendy uit elkaar. Ze gingen samen eten en zij (Zoë) werd loco. Daarna komen Imadiddin en Rupert erbij zitten om een kaartje te leggen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Laat een reactie achter