Home » Mirthe en Eunice vinden dat Janet manager moet worden

Mirthe en Eunice vinden dat Janet manager moet worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Mirthe, Janet en Eunice een gesprek over de aankomende managersverkiezing. De dames vinden dat Janet nu wel eens de kans mag krijgen om echt manager te worden.

Jij of Bern zegt Mirthe. Jij weet van meer dingen af, regelt meer dingen voegt ze eraan toe. We gaan kijken antwoordt Janet op haar beurt. Jij kan het makkelijk benadrukt Mirthe. Eunice telt de eventuele stemmen waarop Janet zegt dat Marciano sowieso voor Babette gaat. Rupert en Moraima gaan natuurlijk op Imi. Gaat Imi ook vraagt Eunice. Ja laat Janet weten en Eunice lijkt het dan beter om even met Bern te gaan praten. Dat een van jullie twee niet gaat. Janet telt de stemmen nog eens en Mirthe merkt op dat ze echt het meeste weet hier. Jij bent een doorzetter. Aan de andere kant ben ik ook wel benieuwd hoe Bern het gaat doen geeft Janet toe. Hij had het over bezuinigen. Eunice denkt dat het toch slimmer is dat een van de twee gaat. Of Bern of Janet. Ja zegt Janet, ik wil het al zo graag. Ik wil het al 3-4 keer. Dan zou ik in augustus moeten maar dat ehm… Als ik het niet word dan ga ik in augustus nog een keer. Spannend zegt Eunice. Maar Wendy gaat toch op Babette. Dat weet ik niet hoor laat Janet weten, tegenwoordig is dat niet meer zo. Sinds ze niet meer samen roken. Mirthe vindt toch echt dat Janet het moet worden. Je weet alles over de boodschappen, eten, huishouding, corvee. Je hebt meer structuur. Bern en Babette doen dat wat minder. Eunice zegt op haar te gaan en daar sluit Mirthe zich bij aan. Je hebt ook meer ervaring voegt ze eraan toe. Je kan ook improviseren. Een beetje pit in de tent voegt Eunice eraan toe. Het is ook de gun factor merkt Mirthe op. Dit is de 4e keer dat je het nu doet. We gaan het zien zegt Janet. De aanhouder wint antwoordt Eunice. Ik hoop het eindigt Janet…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Laat een reactie achter