Home » Marciano bespreekt een geheime verrassingsact, Janet denkt dat buitenstaanders onbegrip hebben

Marciano bespreekt een geheime verrassingsact, Janet denkt dat buitenstaanders onbegrip hebben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Janet, Babette en Zoë een gesprek. Janet verteld over een droom die ze gehad heeft. Janet droomde dat ze weer buiten was en dat buitenstaanders een soort onbegrip hadden over het programma. Ze snappen niet hoe het hier is. Denk je dat dat ook in het echt zo zou zijn vraagt Babette. Ik denk dat mensen dat wel denken ja antwoordt Janet. Babette en Zoë denkt dat ook. Ik denk dat je dat alleen maar met de mensen die hier hebben gezeten dat uit kunt leggen voegt Babette eraan toe. Daarom ben ik ergens wel blij dat ik straks weer ga reizen merkt Janet op. Dan hoef je het er niet steeds over te hebben.

Verder hebben Marciano en Moraima nog een gesprek in het kantoor over het geheime evenement wat hij met Mirthe wil organiseren. Marciano verteld dat ze een verrassingsact gaan doen tijdens het gala. Zij gaat zingen en ik ga met haar deze week repeteren. We gaan een liedje zoeken met alleen een beat en dan gaat zij zingen. Wat vindt je daarvan? Moraima antwoordt dat ze dat wel leuk zou vinden. Zij kan heel goed zingen. Maar je moet het tegen niemand zeggen he. Nee absoluut niet zegt Marciano. Dan is het een verrassing toch. Zij weet het en wil het heel graag. Het is echt leuk benadrukt Moraima.De rest van de avond verloopt vrij rustig, er worden spelletjes gespeeld en gekletst over van alles en nog wat. Wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.6]

Laat een reactie achter