Home » Zoë noemt Wendy een fake ass b*tch

Zoë noemt Wendy een fake ass b*tch

Afgelopen avond hadden Babette, Zoë en Marciano een gesprek in de slaapkamer over het spel en over de managersverkiezing.

Volgens Babette staat het nu gelijk tussen Bern en Imadiddin. Hij wil van het gelijkspel af merkt Marciano op. Daarna gaat het al snel over Wendy. Zoë laat weten dat Wendy nu toch een ketting niet gaat kopen. Hier lopen met dezelfde ketting dat  vind ik echt poep. Misschien kan ze een ketting met Eunice of met Marciano. Ze probeert wat bij jou om bij hem (Marciano) het bloed onder zijn nagels uit te halen. Ze zit te poeren. Ik voel dat niet zo antwoordt Wendy. Marciano vraagt zich af wat ze dan wil bereiken. Even een steek naar Babette antwoordt Zoë. Ja zegt Babette, ze komt ook heel de tijd om mij heen hangen. Daarna begint Zoë over de eliminatie en vraagt of ze met Sasha hebben gesproken. Marciano laat weten dat ze aan het kijken is. Ze neigt wel naar een makkelijke. Bern is ook bezig met zijn campagne. Maar we moeten even kijken, ik heb zelf ook niet teveel gezegd. Nee zegt Zoë maar ik sprak net met Isaac en die zegt dan weer Eunice en Mirthe tegen elkaar. Dan heb je een soort battle of de beste. En het is ook wel grappig want het zijn een soort aartsvijanden. Ik was met hem in gesprek en het ging over de bijzondere avond. Ik zei er is nog steeds haat en nijd tussen Wendy en Marciano. Wendy lokt iets bij hem uit. Hij zei oh nee dat heb ik niet meegekregen. Ik zei het ging om Babette. En toen zei hij wat we moeten doen bij een eli. Ik zei Mirthe. Marciano benadrukt dat ze niet zoveel moet praten over een eli.

Zoë benadrukt dat Wendy niet dom is. Ze stemt op Eunice en zit nu bij haar in de hottub. Dat kan ook antwoordt Babette. Het is gewoon fake till you make it. Dat snap ik antwoordt Zoë maar ergens is een grens. Als ik op iemand boos ben, maakt me niet uit wat je doet. Je bent gewoon nep fake ass b*tch. Hoef je bij mij niet te flikken. Ik vind het gewoon nep maar blijkbaar voelt ze zich aangesproken want zij doet die ketting nu niet. Ze voelt haar positie zakken. Dat snap ik zegt Babette maar ik ben geen “onmens”. Het is een bepaald gevoel en lastig, kan ik dat iemand kwalijk nemen? Nee niet perse. Ik snap sommige dingen echt wel wat ze zegt maar ik zie ook andere dingen. Hoe zij reageert en doet en dat klopt niet met elkaar. Ik heb ook hier 8 maanden met haar geleefd. Zoë vindt dat Wendy goed kan acteren. Ze gaat met hem in de cabana liggen, doen alsof er niks is en vervolgens heeft ze de pik op hem. Ik bedoel gewoon te zeggen dat ze zich kleiner voelt worden. Ze is bang voor iedereen merkt Babette op. De druk wordt groter, dat is lastig voor haar. Ze is hier ook niet gelukkig meer zegt Zoë. En Babette zegt dat ze haar niet kan negeren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

Laat een reactie achter