Home » Zoë vindt dat ze wenselijk gedrag moet vertonen naar Babette en noemt Marciano een profiteur

Zoë vindt dat ze wenselijk gedrag moet vertonen naar Babette en noemt Marciano een profiteur

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond had Zoë onenigheid met Babette. Ze voelt zich in zwart daglicht gezet door vrijwel iedereen. Als ze met Isaac uitgepraat is besluit Zoë met Wendy erover te kletsen in de kas.

Zoë verteld in de kas nog het gehele verhaal aan Wendy. Ik moet altijd wenselijk gedrag vertonen voor iemand anders. Wat moet ik doen? Ik zie haar de hele dag niet. Ze is weer de hele dag met Marciano, gisteren ook al. Ik heb het sowieso al niet met hem. Van mij mag hij ook weg. Ik zeg niet dat ik hem perse weg zou stemmen maar hij kan mijn stem ook ooit verwachten. Ze is de hele dag bij hem, prima. Dat laat ik allemaal. Ik moet altijd alles pikken van wat zij zegt. Dat snap ik wel antwoordt Wendy, het is ook moeilijk. Heel de dag vrolijk zijn zou toch gek zijn gaat Zoë verder. Dat past toch niet bij mijn karakter? Ik vind niet erg dat mensen hun karakters anders zijn. Maar ik moet doen wat andere mensen verwachten. Dat hoeft zeker niet antwoordt Wendy. Ik vind het gewoon irritant zegt Zoë dan. Ze loopt heel de dag achter hem aan. Ze doet alles voor hem. Ze weet niks van hem, ze weet niet eens waar hij woont. Ja in Venray en dat hij 2 kinderen heeft. En een vriendin voegt Wendy er met een glimlach aan toe. Dat is het probleem tussen haar, Kim en Marciano antwoordt Zoë. Als ze wat doen dat is aan hun. Maar ze ziet het zelf niet. Hoe vaak heeft ze voor ons koffie gezet. Nooit antwoordt Wendy of nou niet veel. Ik snap ook heel veel dingen niet maar dat kan aan mij liggen. Ik denk gewoon ziet ze het zelf niet gaat Zoë verder. Hij profiteert gewoon van haar. Hij gaat van haar eten, vervolgens zegt ze dat ze een cadeau voor hem gaat kopen. Maar ze heeft geen geld en gaat kijken hoe ze geld kan regelen.

Jij had ook tegen haar gezegd dat je het gevoel had dat Babette altijd onbeschikbaar is gaat Zoë verder. En dat je nergens tussen komt. En toen zei Babette dat Wendy ook gezegd had dat Zoë daar ook last van had. Toen zei Marciano dat zegt ze alleen maar zodat ze elkaar kunnen versterken. Toen zei ik later tegen Babette klopt ik heb dit wel vaker met Wendy besproken. Ik voel dat eigenlijk ook wel. En omdat ik zeg wat de meeste mensen denken wordt ik als negatief gezien. En dan denk ik waarom moet ik altijd rekening houden en anderen niet met mij? Dat klopt antwoordt Wendy, dat is een heel lastig ding. Ik snap het ook niet zo goed.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.5]

Laat een reactie achter