Home » Marciano vindt het gedoe met Zoë irritant en noemt haar f*cking jaloers

Marciano vindt het gedoe met Zoë irritant en noemt haar f*cking jaloers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft van alles gezegd over Marciano. Babette en Zoë hadden daar ruzie over en gisteren hebben de twee het uitgesproken. Afgelopen avond besloten Marciano en Babette deze gebeurtenis nog eens te bespreken.

Soms denk ik echt waar zit ik hier in zegt Babette met een zucht. Denk jij dat niet? Het enigste wat ik denk is dat de mensen die echt zo vervelend zijn moeten gewoon echt weg antwoordt Marciano. Ik wil gewoon een wedstrijd spelen en niet omdat iemand een persoonlijk iets heeft daardoor weggaan. Ze gaat niet op je stemmen antwoordt Babette waarmee ze op Zoë doelt. Boeit me niet reageert Marciano gepikeerd. Ik ga dat risico niet nemen en niet wachten tot iemand mij een klap geeft. Wat wil ze doen vraagt Babette, alleen stemmen? Misschien denkt ze het via Sasha te doen merkt Marciano op. Dat kan he. Zo sneaky is ze. Het is gewoon vervelend. Dan zit je in een probleem met iemand die f*cking jaloers is en dan moet ik daar een strijd mee gaan voeren. Dat werkt niet! Dat is niet gezond, ik wil gewoon een strijd met iemand voeren omdat iemand mij een sterke speler vindt. Ik heb die strijd met Isaac ook zegt Babette op haar beurt. Als je snap wat ik bedoel. Dat snap ik gewoon antwoordt Marciano. Dat kan ik je helemaal uitleggen en dat snap jij ook. Ik ga die strijd niet eens aan zegt Babette.

Ik heb haar niet eens wat gedaan gaat Marciano over Zoë verder. Dan komt ze mij zeggen dat ik niet te vertrouwen ben? Pff. Ik kan zoveel zeggen maar dan zou ik mensen zwart maken om te laten zien wat vertrouwen is. Dat is niet wie ik ben. Dit is het slapste excuus om dit te gebruiken. Wat ik hier voor jou gedaan heb heb ik voor niemand gedaan. Als iemand een slecht beeld over mij zou hebben, zou eigenlijk moeten zeggen ik had even een slecht beeld maar als ik zie wat hij allemaal doet. Als iemand zoiets zegt dan zet ik je meteen waar je moet staan. Je kan toch naar haar toe gaan vraagt Babette. Nee zegt Marciano. Als iemand tegen mij zegt Babette meent het niet met jou, dan zeg ik ben jij blind? Of wat snap jij niet? Ik ben ook naar haar toegegaan dat het dan anders gaat gaan en het niet accepteer benadrukt Babette. En als zij mijn vriendin is zou ze dat moeten weten. Dus ga niet zeggen dat ik niks heb gezegd. En ze heeft uiteindelijk haar excuses ervoor aangeboden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

Laat een reactie achter