Home » Marciano is pissed, Zoë heeft over hem gesproken en heeft tactische plannen

Marciano is pissed, Zoë heeft over hem gesproken en heeft tactische plannen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Babette en Marciano de badkamer aan het poetsen zijn hebben de twee een gesprek over het spel. Marciano heeft namelijk gehoord dat er over hem gesproken is en daar is hij totaal niet blij mee.

Marciano zegt dat die 2 vriendinnen van jou zijn bij mij uitgespeeld. Ik weet niet wat jij allemaal in je hoofd haalt antwoordt Babette maar ik heb al flinke bonje gehad. Je praat nu echt gek. Ik ben eerlijk met je benadrukt Marciano. En volgens Babette moet hij even goed nadenken met wat hij zegt. Marciano zegt dat elke zin die hij zegt altijd echt geweest is. Babette laat weten dat hij alleen maar moet nadenken over wat hij zegt. Ik zeg tegen jou dat die vriendinnen waar jij het over hebt allang niet meer zo is. Dus ik vind het niet leuk dat je dat zo zegt. Ik heb gisteren al gezegd dat je gelijk hebt. Je zei gisteren ook al dat ze eraan gingen. Vindt je dat raar vraagt Marciano. Helemaal niet antwoordt Babette maar het lijkt net alsof je niet naar mij luistert. Marciano zegt dat hij niet wil dat ze voor een verrassing komt te staan. Ik heb met niemand een probleem maar mensen hebben dat wel met mij.

Babette vraagt zich af wat er nu gebeurd is waarom hij zo geladen is. Marciano antwoordt dat zij dat mag zeggen maar Babette heeft absoluut geen idee. Maar ik heb wel informatie voor je. De mensen waarvan jij denkt die je kunt vertrouwen zijn ook niet te vertrouwen. Maar dat zeg ik je vannacht. Maar vertel me waarom, heb ik iets gedaan of gezegd? Nee in mijn ogen niet antwoordt Marciano. Babette vraagt nogmaals wat de reden is dat hij zo gepikeerd is. Waarom had jij met Zoë woorden vraagt Marciano. Over de corvee laat Babette weten. Dat ze daar een grote bek over had. Ik weet niet wat je anders bedoeld?! Is mijn naam gevallen vraagt Marciano. Nee zegt Babette, ik weet het niet. Ik weet niet wat je bedoeld. Wie heeft het gezegd? Want als het dezelfde personen zijn dan weet ik al hoe laat het is. En ook hoe dit spel wordt gespeeld. Je moet je vooral gek laten maken door andere mensen. Dat doe ik niet zegt Marciano maar ik weet wel wat je tegen mij hebt gezegd. Als iemand weer iets over iemand anders zou zeggen dan maak ik die persoon gelijk… Ja onderbreekt Babette daar ging de ruzie niet over. Er is niks gezegd wat jij niet weet. Dan hoop ik dat je gelijk hebt antwoordt Marciano. Er is gezegd dat Zoë loopt te klagen dat ik teveel met jou ben gaat hij verder. En jij geen tijd voor haar hebt. Dat is niet waar antwoordt Babette, daar is niet over gesproken vanmorgen. Dus ik wil nu weten wie het gezegd heeft. Daar hebben we het later over antwoordt Marciano. En Babette zegt dat ze hem straks dingen gaat zeggen… Mijn oren stonden ervan te klapperen. Dat is overal bommetjes, bommetjes, bommetjes. Maar ik zweer dat er niet over gesproken. Gisteren heeft ze met Isaac gesproken dat ze het allemaal niet vertrouwd. Jou niet, Isaac niet en de rest niet. Ze denkt dat wij voor de gek worden gehouden. Dat iedereen onder een hoedje speelt.

Daarna verteld Marciano ook nog dat Zoë over hem gesproken heeft om hem op de stip te zetten. Wist je dat? Nee antwoordt Babette. Ik weet alleen dat Rupert heeft gezegd dat hij jou niet vertrouwd. Ja antwoordt Rupert, dat heeft hij gezegd omdat zij aan het zoeken was. Babette snapt het, ik weet waar het lek zit. Iedereen l*lt hier, wij worden alleen maar gebruikt. Ik heb met Wendy gesproken en zij zei rare dingen. Dat wij haar op de stip wilde zetten. Dat hebben Jasper en Sasha gezegd. Maar ik denk dat Sasha de enigste weet 100 procent wat er is gezegd. Dat is toch super slim. Ik zeg tegen Sasha de dingen die ze mag weten en het zal nooit in mijn nadeel zijn. En is ook van plan om op Zoë te gaan schieten door bijvoorbeeld een sterke tegenover haar te zetten. Ik denk  echt dat ze over gaat stappen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Laat een reactie achter