Home » SBS6 komt met de opvolger van Utopia en Big Brother: realityshow een jaar van je leven

SBS6 komt met de opvolger van Utopia en Big Brother: realityshow een jaar van je leven

SBS6 komt met een reactie op de komst van realityprogramma Big Brother. De zender heeft namelijk bekendgemaakt dat er een nieuwe realityshow aankomt! Het programma heet “Een Jaar Van Je Leven” en zal in het najaar te zien zijn op SBS. In Een Jaar Van Je Leven doen 40 deelnemers mee in de strijd om de uiteindelijke jackpot van maar liefst €1.000.000 euro! De deelnemers zijn één jaar lang afgesloten van de wereld. En leven in een loods waar enkel basisvoorzieningen beschikbaar zijn. De deelnemers krijgen te maken met opdrachten om op die manier geld te verdienen. Ook mogen ze geld uit de jackpot van één miljoen gebruiken, maar dat heeft wel een gevolg: de uiteindelijke winnaar gaat met minder geld naar huis. Door opdrachten en eliminaties vallen er deelnemers af. Meer details over het programma worden later bekendgemaakt, wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft!

Klaar om het het avontuur aan te gaan? Aanmelden voor Een Jaar Van Je Leven kan vanaf nu!

In een persbericht laat de zender het volgende weten:

“In een tijd waarin de wereld op z’n kop staat en de ene crisis de andere opvolgt, is de behoefte om je overal even vanaf te sluiten groter dan ooit. In Een Jaar Van Je Leven wordt jouw wereld heel klein, maar is de prijs als je wint heel groot: 1 MILJOEN EURO.

Wat zou jij doen als je zoveel geld wint? Je droomhuis kopen? Eindelijk je schulden afbetalen? Of misschien wil je er wel een bedrijf mee starten? Dit zou allemaal zomaar kunnen, want er doen slechts 40 deelnemers mee. Er komen GEEN andere deelnemers bij, niemand wordt vervangen. Dit is een ongekende kans van 1 op 40!

In dit jaar kun je ook nog eens een langgekoesterde droom verwerkelijken of het roer helemaal omgooien. Misschien wil je wel twintig kilo afvallen of jezelf ontplooien tot leraar of personal trainer. Dit is het moment! Alles is mogelijk.

Maar eerlijk is eerlijk, makkelijk gaat het niet worden. Je bent compleet afgesloten van de buitenwereld en dus op jezelf en de groep aangewezen.

Op de locatie waar je verblijft zijn alleen basisvoorzieningen aanwezig, maar om jullie leven iets aangenamer te maken krijgen jullie opdrachten, waarmee geld te verdienen is voor de huishoudpot.

Is de huishoudpot leeg, maar willen jullie toch nog wat bestellen? Dan mogen jullie de prijzenpot van 1 miljoen euro aanspreken. Het gevolg is dan wél dat aan het einde van het jaar de uiteindelijke winnaar met een lagere prijs naar huis gaat.

Er zijn ook opdrachten om elkaar te elimineren… Elke eliminatie maakt de groep kleiner en de kans voor de overblijvers om aan het einde de gigantische prijzenpot mee naar huis te nemen steeds groter.

Een jaar lang samenwerken, onderhandelen en strijden in de langste gameshow ooit. Het doel: volhouden en winnen. De hoofdprijs ligt klaar voor de last man or woman standing. Maar voor deze prijs, betaal je een hoge prijs:

Een Jaar Van Je Leven. Duizend redenen om niet mee te doen, maar één miljoen om het wél te doen
Let the Games begin!”

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.1]

Laat een reactie achter