Home » De een jaar van je leven livestreams zijn vanavond vanaf 22:15 te bekijken!

De een jaar van je leven livestreams zijn vanavond vanaf 22:15 te bekijken!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een jaar van je leven gaat bijna van start! De kick-off aflevering is vanavond 21:30 uur op SBS6. Tijdens deze kick-off aflevering zal één van de veertig deelnemers het programma al moeten verlaten. Vanaf 22:15 uur is de livestream te bekijken op Videoland. Op Deze pagina kun je de directe links naar de livestreams terugvinden. Een Jaar Van Je Leven heeft ook een bijhorende titelsong en deze is geschreven door Maxine. Alle uitzendingen van Een Jaar Van Je Leven starten met onderstaande intro.  Maxime is geen onbekend persoon, ze schreef onder andere nummers voor Roxanne Hazes, Ronnie Flex en Maan. Recent was Maxine 3FM talent met het liedje Hurting me. Benieuwd naar de titlesong? Die is hieronder te beluisteren.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard schrijven we ook een uitgebreid verslag over de start van een jaar van je leven! Hou deze website dus in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

1 Reactie

Helena 7 september 2022 - 17:30

Ja nog even afwachten

Beantwoord

Laat een reactie achter