Home » Tijdens de kick-off van Een jaar van je leven valt er al één deelnemer af

Tijdens de kick-off van Een jaar van je leven valt er al één deelnemer af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een jaar van je leven gaat bijna van start! Aanstaande zondag 4 september begint het realityprogramma met een speciale kick-off aflevering. Na deze aflevering kan men 24/7 naar een jaar van je leven livestream kijken. Er wordt regelmatig reclame gemaakt voor de langste realityshow ooit. Ook over de kick-off aflevering is een reclame verschenen. De 40 een jaar van je leven deelnemers moeten een rekensom maken om hun koffer te bemachtigen. De voice-over laat weten dat van de 40 er 39 doorgaan. Waarschijnlijk valt de deelnemer die geen koffer weet te bemachtigen dus al af.  Benieuwd naar het promotiefilmpje? Bekijk hieronder de beelden:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

2 Reacties

Johanna 2 september 2022 - 22:03

Begint gelijk met een afvallers ben benieuwd verheug mij op zondag.

Beantwoord
Dien 3 september 2022 - 13:11

Hoe kan ik kijken live

Beantwoord

Laat een reactie achter