Home » Pindakaas gate gaat nog even door, korte vergadering en een romance die geen romance wordt

Pindakaas gate gaat nog even door, korte vergadering en een romance die geen romance wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Een vrouwelijke stem laat de deelnemers weten dat het tijd is voor een batterijwissel. Er wordt gekletst, zo wordt duidelijk dat Ruben en Djedi een klik met elkaar hebben. Ruben heeft laten vallen wel een oogje op haar te hebben maar Djedi heeft een relatie. Uit respect daarvoor probeert hij niks, maar als ze vrijgezel geweest zou zijn was het anders. Verder wordt duidelijk dat de deelnemers al enkele dagen in de loods verblijven. De deelnemers hebben het over 6 dagen.

Het ontbijt bestaat uit 1 boterham en 2 beschuiten en een bakje havermout. Quincy heeft gisteren al een boterham met pindakaas gepakt, Bert is daar pissig over. Deze morgen heeft Quincy een lepel met pindakaas door zijn havermout gedaan en Imadiddin ziet dit weer. Hij besluit hem aan te spreken. Ze moeten zuinig doen want anders is het eten zo op. Quincy lijkt zich er niet van aan te trekken. Na het ontbijt wordt er flink gediscussieerd over het extra gebruiken van pindakaas in de havermout of niet, volgens enkele deelnemers moet er duidelijkheid komen als groep. Of wel extra pakken of niet.

Martin gaat uiteindelijk voor de groep staan. Hij wil een mededeling geven, de mensen die in de keuken staan bepalen wanneer het weggaat en wat je krijgt. Niemand is meer of beter dan de rest, geen speciale behandeling. Als iets niet uit de keuken gegeven wordt kan het niet. Morgen na de lunch komt er een spelletjes middag. Er zit nog €20,60 euro in de huishoudpot.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 0 Average: 0]

Laat een reactie achter