Home » Quincy moet een eliminatieopdracht spelen, haalt hij dit niet moet hij het spel verlaten

Quincy moet een eliminatieopdracht spelen, haalt hij dit niet moet hij het spel verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er klinkt een sirene over het een jaar van je leven terrein. Een aantal deelnemers gaan richting de slaapkamers om schoenen en kleding aan te doen. De deelnemers hopen op een verdienopdracht maar het zou zomaar een eliminatie kunnen zijn… In de slaapkamers wachten de deelnemers af, het lijkt erop dat ze daar moeten wachten. Beste deelnemers om te verzamelen voor het spelscherm wordt er vervolgens omgeroepen. Op het scherm staat eliminatieopdracht. Het wordt tijd dat jullie elkaar leren kennen gaat de stem verder. Jullie gaan een eliminatie opdracht doen waarbij geheugen belangrijk is. Diegene die gekozen wordt moet de voornaam, woonplaats en leeftijd van alle deelnemers onthouden. Diegene die de eliminatieopdracht moet doen krijgt twee uur de tijd om alles uit zijn hoofd te leren.  Er mogen 6 fouten gemaakt worden. Heeft diegene 24 antwoorden goed dan mag de gekozen persoon blijven, anders verlaat de genomineerde een jaar van je leven. Mocht hij de eliminatieopdracht succesvol afronden mag Quincy iemand kiezen die een jaar van je leven moet verlaten.

Enkele deelnemers hebben wat stress, zo is Zoë bang dat zij gekozen wordt. Bert weigert gesprekken aan te gaan en dingen uit zijn hoofd te leren. Johan is bang dat hij gekozen wordt en loopt iedereen af voor leeftijd en woonplaats, hij probeert het in zijn hoofd te stampen. Uiteindelijk is het tijd voor de stemming. Een voor een moeten ze een keuze maken, dit gebeurt op het podium via een scherm. Zodra iedereen zijn stem heeft uitgebracht wordt de uitslag buiten beeld bekend gemaakt. Quincy moet de eliminatieopdracht spelen.Alle overige bewoners krijgen een bordje met hun voornaam, woonplaats en leeftijd die ze bij zich moeten houden. Beste Quincy je krijgt nu 2 uur de tijd om te oefenen, de tijd loopt zodra de zoemer gaat. Quincy gaat daarna op een hangstoel zitten en Martin probeert hem wat moed in te praten. Daarna wil Quincy dat alle deelnemers in een cirkel gaan staan zodat hij alle gegevens nog eens goed door te nemen. Hij heeft nog 2 uur de tijd, uiteraard komen we dan terug met een uitgebreid verslag.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]

1 Reactie

Johan 5 september 2022 - 15:24

Hij haalt het wel. Hij gooit johan er uit, maar die bert uit Almere 59 zou ik er uit knallen onrust Stoker

Beantwoord

Laat een reactie achter