Home » Tommy-Lee heeft het moeilijk met zijn verblijf en een streamlock na wijziging ballon opdracht

Tommy-Lee heeft het moeilijk met zijn verblijf en een streamlock na wijziging ballon opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tommy-Lee heeft zich met Mexx teruggetrokken op de kamer. De 24 uur durende ballonnen opdracht is nog altijd gaande. De twee liggen dicht bij elkaar op bed wat te kletsen. Tommy-Lee laat weten dat hij soms wel aan vertrekken denkt, met als voornaamste reden het weinig eten. Mexx biedt aan een deel af te staan als hij dan wel blijft. Maar dat hoeft neit volgens Tommy-Lee, ik ben er toch nog benadrukt hij. Ook de hoeveelheid vliegen vindt hij irritant.

Tijdens het avondeten krijgt manager een mail van de regie. De ballonnen opdracht is verandert en roept iedereen bij elkaar. De ballon mag nu maar 1x aangeraakt worden. Kortom er moet overgespeeld worden met de ballon. Als er een opmerking van een deelnemer Kim D komt dat de wijziging oneerlijk zou zijn wordt de livestream kort onderbroken met de mededeling: “Excuus voor de onderbreking, we zijn zo terug.” Uiteindelijk is er weer beeld en zien we de deelnemers weer serieus bezig met de opdracht. Ook wordt duidelijk dat als ze de wijziging goed doorvoeren ze 100 euro extra per ballon krijgen…

Verder is Madeleine boos, Gert-Jan heeft een opmerking gemaakt dat ze onzeker zou zijn en het niet zou kunnen doelend op de ballonnen opdracht. Hij maakt zich overal druk om, dan doet hij het vannacht maar lekker alleen. Uiteindelijk krijgt Martin en Isaac haar wat rustiger. Als ik bij die ballon sta moet Gert-Jan niet in mijn buurt staan benadrukt ze. Lopen de frustraties nog verder op? Gaat het de deelnemers lukken 900 euro te verdienen? We komen snel terug met meer nieuws uit een jaar van je leven!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 1]

Laat een reactie achter