Home » Team blauw is afgevallen bij de ballon opdracht, paniek in de avond en Martin doet alvast boodschappen

Team blauw is afgevallen bij de ballon opdracht, paniek in de avond en Martin doet alvast boodschappen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn nog altijd bezig met de 24 uur durende ballonnen opdracht. Het blauwe team is inmiddels afgevallen. Dit gebeurde toen Rupert en Moraima bezig waren met de ballon. Het gebeurde tijdens de wissel, er stond niemand klaar met als gevolg dat de ballon de grond raakte. Dit betekent dat er 300 euro verloren is en de groep nog in totaal 600 euro kan verdienen. Rond 21:30 uur werd er buiten het een jaar van je leven loods vuurwerk afgestoken. Dit zorgde voor paniek bij Kim. Ze had namelijk afgesproken met haar vriend dat hij het uit zou maken als hij om 23:00 uur vuurwerk af zou steken. Kim was dus in de veronderstelling dat het uit zou zijn en dat zorgde voor tranen bij haar. Uiteindelijk weten haar mededeelnemers haar te troosten, het was immers geen 23:00 uur.

De deelnemers hebben in de nacht de ballonnen omhoog gehouden, team rood en wit zitten allebei nog in het spel. Het blauwe team heeft het ontbijt daarom verzorgd. Martin gaat alvast wat boodschappen klaar zetten op het kantoor. Met Quincy bespreekt hij een aantal producten, ook over schoonmaakmiddelen wordt uitvoerig gesproken. Ook zijn er veel producten niet besproken. De deelnemers hebben moeten nog iets langer dan twee uur de ballonnen hooghouden. Gaat het hen lukken om 600 euro te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter