Home » Heeft Leila haar 24 uur aangevraagd? Nadir en Djedi hebben een emotionele bui

Heeft Leila haar 24 uur aangevraagd? Nadir en Djedi hebben een emotionele bui

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx vertelt aan Marciano en Kim dat ze van Leila gehoord heeft dat ze haar 24 uur heeft aangevraagd. Het is niet haar ding. Het voegt ook niet echt iets toe zegt Kim. Tommy-Lee verwacht dat er nu voorlopig geen eliminaties komen. Jeffrey, Isaac en Marciano gaan het gesprek met Leila. Trek hem in dan zegt Jeffrey. Ik ga helemaal niet, ik heb hem nog niet aangevraagd reageert Leila. Ze was voor andere zaken bij Martin in het kantoor. Wat Leila nou precies gedaan heeft is onduidelijk tegen een aantal deelnemers heeft ze gezegd dat ze wel gaat…

Nadir en Djedi hebben een emotionele bui, de twee missen het thuisfront en zouden graag bericht van thuis krijgen. Er wordt vervolgens gesproken over dat ze binnenkort met de psycholoog gesproken mag worden. Nadir denkt dat het wel goed is. Zoë die bij het gesprek staat reageert dat ze daar niet over mogen praten. Je mag zoveel niet zeggen eindigt Nadir. Daarna is het tijd voor een toetje met een bakje koffie en thee… Wat gaat de avond nog meer brengen? Misschien nieuws over Kim D die vanmorgen tot de ontdekking kwam dat er een stuk van haar haren zou zijn afgeknipt?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter