Home » Bert krijgt een kleiner stuk vlees, is boos en wil tv maken voor hij weggaat

Bert krijgt een kleiner stuk vlees, is boos en wil tv maken voor hij weggaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bert is boos, hij kreeg een kleiner stukje vlees bij het eten dan dat van Tommy-Lee. Hij roept zijn kamergenoten naar de kamer en begint daar over een plan die hij heeft. Bert laat weten dat hij nog even tv wil maken voor hij weggaat, een beetje drama. Tegen zijn kamergenoten zegt hij ook dat hij even blijft liggen. Zeg tegen de rest maar dat ik heel verdrietig en boos ben. En dan gebeurd het vanavond. Niet veel later moet Bert naar de zenderkamer komen.

Kenzy roept daarna dat iedereen naar de tuin moet komen voor een centraal moment. Ze wil een extra bestelling doen en noemt producten op die ze wil bestellen. Martin vertelt dat er dan nog maar 9 euro over is van de huishoudpot.

Bern vertelt daarna dat Bert nog een tv momentje wilde maken over het eten. Dat meen je niet reageert Mexx, noemde hij mijn naam? Bern vertelt dat Bert wilde dat we mee zouden spelen in dit complot. Dat kan echt niet he antwoordt Mexx en volgens Bern gaan er nog wel meer gekke dingen gebeuren. Ik vind het tof dat je het zegt eindigt Mexx. Kunnen we vanavond tv verwachten of gaat het meevallen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter