Home » Eunice wil een vrouw als manager, het is tijd voor verandering

Eunice wil een vrouw als manager, het is tijd voor verandering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin werd afgelopen avond onwel, hij bleek een migraineaanval te zijn. Vandaag is hij een stukje beter maar voelt zich nog niet optimaal. Volgens Jan-Willem heeft hij gewoon te veel hooi op zijn vork genomen. Over de manager van de maand wordt veel gesproken. Niet iedereen blijkt even tevreden over Martin als manager. Janet en Eunice hebben er een gesprek over. Volgens Janet gaat het om de boodschappen en dat er goed gegeten moet worden. Het hoeft niet veel te kosten benadrukt ze. We hebben nu manager Martin die uit de IT komt reageert Eunice. Hij koopt chips, we hebben energie nodig. Ik stem op jou, meer vrouwen, jij weet precies wat je wilt uitgeven en wat gezoend is, waar we van kunnen leven. Janet laat weten dat ze erover na gaat denken. Maar voegt er wel aan toe dat ze er al over na zat te denken. Kun jij dan nog meer mensen overtuigen? Kim denkt er ook net zo over. Kim komt nog wel aan de beurt zegt Eunice. Jij gaat ons kracht geven, we hebben rust nodig. Een vrouw als manager, het is tijd voor verandering. Als een vrouw een manager wordt worden we daar niet slechter van.

Eunice spreekt er later met Kim over en Kim lijkt haar twijfels te hebben. Ik weet niet of Janet dat kan, jij kan het ook. Volgens Eunice is Janet niet zomaar te breken. Ze was al manager van haar eigen busbedrijf.  ik zie Janet als de moeder en dit is het langste spel ooit. Het kan inderdaad niet slechter dan dat het nu al is reageert Kim. Eunice vertelt daarna dat ze wakker werd met een ingeving. Janet had zich al eerder voorgesteld als manager, toen zei ze al dat ze het aan kon maar het werd toen Martin. Ik weet het niet hoor antwoordt Kim. En de pot zal niet aangebroken worden gaat Eunice verder. Ik was eerst niet bezig met de spel maar ik dacht laat ik mijn ogen eens open doen. Nou dat maakt mij niet uit hoor zegt Kim. Zo kleiner de groep, hoe beter. Verder verloopt deze zondag zeer rustig, wat zou er nog gebeuren in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter