Home » Bert onthult zijn ontsnappingspoging grap, zo reageren de deelnemers

Bert onthult zijn ontsnappingspoging grap, zo reageren de deelnemers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bert heeft vannacht een “ontsnappingspoging” gedaan uit een jaar van je leven. Het blijkt een grap te zijn, Bert ligt verstopt op zijn slaapkamer. Tussen de muur en een bed, in de hoek op de grond. Een aantal deelnemers werken mee aan de grap  waaronder Isaac, Marciano en Imadiddin weten van Bert zijn ontsnappingspoging. Isaac komt bij Bert kijken, het loopt volgens plan vertelt hij. Het is nog steeds 100%  geloofwaardig. Bert wil het nog een uurtje volhouden en hoopt dat er een accuwissel komt. Isaac vertelt dat de deelnemers zich afvragen hoe hij dat voor elkaar gekregen heeft. Prachtig he zegt Bert en Jeffrey zit te stoken lacht hij. Ze worden straks boos op mij, wat een stunt voegt hij eraan toe. Ach een beetje leuke televisie maken. Ik heb al gezegd als Bert zich wil verstoppen houdt hij dat hooguit een half uur vol gaat Isaac verder, Bert lacht. Rupert vertelt hoe de groep reageert, ze zijn boos om het geld. Je weet dat je aan het spel meedoet. Volgens Bert is er geen begrip dat hij zolang moet wachten voordat hij naar huis mag. Iedereen denkt nu echt dat je weg bent gaat Rupert verder. Het is nu een mysterie waar Bert is. Al de deelnemers die bij Bert op de kamer lijken op de hoogte te zijn. Bert hoopt dat er omgeroepen wordt dat hij zijn batterij moet wisselen. Uiteindelijk besluit hij zijn batterij eruit te halen, er wordt niets omgeroepen. Bert besluit vervolgens naar beneden te gaan en te zeggen dat hij uit de arrestantenkamer komt. Hij gaat naar een andere kamer waar Tommy-Lee en Ruben liggen. Ze hadden al iets verwacht, maar kunnen de grap wel waarderen. Ik heb samengespannen met de kamer vertelt Bert. En Ruben vindt het echt een gouden grap. Bert legt uit dat hij uit de arrestanten kamer komt en opgepakt is in het weiland. Martin weet het inmiddels ook en wil de groep eerst aanspreken, hij heeft toch wat mededelingen dan zal Bert naar beneden komen.

Martin spreekt de groep vervolgens toe, ik heb een mail gehad over het hout. Dan stapt Bert naar beneden, ik heb gisteren mail gehad dat ik nog een dag moest wachten. Dus ik moest nog even wat uithalen. De groep klapt en kan de grap wel waarderen. Ik heb half onder het bed van Isaac gelegen. Martin zegt dat hij prijzen opgevraagd heeft voor hout, per kuub is 135 euro plus bezorgkosten. We hebben nog veel hout maar misschien moeten we daar per verdienopdracht wat geld voor opzij zetten. De groente en fruit heb ik opgevraagd bij lokale boeren, is het duurder. Bij groothandels heb ik ook navraag gedaan om goedkoper in te kopen. Vanaf donderdag zijn er coachingsgesprekken. Er werd gevraagd of we ping pong ballen mogen bestellen en dat mag. Overleg even in de keuken als je voedsel wil bewaren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter