Home » Berend vraagt Wendy op date

Berend vraagt Wendy op date

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de ruzie tussen Gerry en Ruben gaat het er vrij rustig aan toe in een jaar van je leven. Een aantal deelnemers hebben spelletjes gedaan, er wordt van het zonnetje genoten en wat gekletst. Als het eten klaar is zien we Berend netjes in pak, buiten heeft hij de tafel gedekt. Uiteindelijk loopt hij naar Wendy en zegt vrouwe Wendy zou ik je naar buiten mogen begeleiden? De rest van de deelnemers reageert enthousiast. Nou stamelt Wendy enthousiast. De twee gaan naar buiten, kijk dit dan zegt Wendy, dit vind ik echt fantastisch! Wat leuk! De twee eten samen gezellig en na de date kleed Berend zich weer om. Wendy laat ondertussen doorschemeren dat ze niet perse een vervolg date wil…

Gerry en Babette hebben daarna een gesprek over de tomaten ruzie. Ze legt nogmaals uit dat ze geen tomaten gegeten heeft. Ze heeft tegen Ruben gezegd je kunt het zo pakken. We hebben beide geen tomaten gegeten. Sinds vier dagen geleden komen er mensen naar mij toe of ik tomaten gegeten heb. Ik heb nog met Ruben erover gesproken, en hij zei dat hij mij verkeerd begrepen had. Heb je mij zien eten? Nee was zijn antwoord en hij zei dat hij het recht zou zetten. Ik heb toen rondgevraagd bij anderen en Ruben heeft niets gezegd. Toen ben ik voor de derde keer naar hem gegaan en gezegd dat hij de waarheid moest vertellen. En toen kwam dit. Babette probeert Gerry wat positief om te praten. Maar Gerry kan het niet loslaten, het is onrecht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter