Home » Bert verlaat definitief een jaar van je leven

Bert verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. Vandaag is de dag dat Bert vertrekken mag. Na het ontbijt zien we Bert verschillende deelnemers apart nemen om afscheid te nemen. Soms geeft hij nog wat advies voor het verdere verloop van het spel. Ik weet dat dit de beste keuze voor mij is zegt hij. Alicia heeft het moeilijk met zijn vertrek en Bert vraagt aan Babette of ze een beetje op haar wil letten. Martin roept de groep bij elkaar voor het afscheid. Bert gaat op het podium staan en neemt het woord. Ik ben bij de meeste al geweest, 24 uur heeft in mijn leven nog nooit zolang geduurd. Voor mijn geval is het eigenlijk wel goed geweest want ik heb die 96 uur die het geduurd heeft wel goed kunnen nadenken over of ik het juiste besluit zou nemen. Ik vind jullie fantastische, leuke mensen. Een aantal dingen ervan hebben teveel invloed op mijn gezondheid. Ik wens jullie het beste toe, iedereen die hier zit. Ik ben benieuwd wie er als winnaar uitkomt. Doe jullie best en tot over bijna één jaar. Na een laatste knuffel met Babette en Alicia loopt hij zwaaiend de poort uit. Berend heeft het ook moeilijk, hij wordt emotioneel. Dit is de tweede persoon waarvoor ik sta te janken. Het is zijn keuze zucht hij. Het een jaar van je leven avontuur voor Bert zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter