Home » Jeffrey heeft ruzie met Mexx die zich overal mee zou bemoeien

Jeffrey heeft ruzie met Mexx die zich overal mee zou bemoeien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de vergadering over hoe het verdiende geld van de verdienopdracht besteed zou worden ontstaat er een kleine ruzie tussen Mexx en Jeffrey. Er mogen naast de manager maar 2 personen in het kantoor zijn. Als er teveel mensen zijn volgt er een gele kaart en een geldboete van 10.000 euro. Jeffrey had een microfoontje gevonden en wilde deze afgeven aan de deelnemer die in het kantoor stond. Mexx zei hier iets van en dat schoot bij Jeffrey in het verkeerde keelgat.

Ik wil je alleen maar helpen dat je niet naar boven moet en jij zegt gelijk sssht begint Mexx. Waarom moet je zo doen?! Ik deed niet zo in jouw gezicht reageert Jeffrey, ik deed van een afstandje ssht. Dus niet in mijn gezicht gaan zitten dreigen want daar kan ik heel slecht tegen! Ik kom de keuken binnen en je kijkt me zo aan gaat Mexx verder. Jeffry laat weten dat hij haar gewoon aankeek, ik kijk gewoon terug. Maar wat is er? Niks antwoordt Mexx en Jeffrey zegt dat dacht ik ook als je tegenwoordig niet meer mag kijken? Krijg je daar ook een geel kaartje voor? Ik vind het niet fijn dat je zo dicht bij mijn gezicht komt. Ik vraag gewoon aan jou wil je even meelopen gaat Mexx verder. Je geeft gelijk al zo’n mond. Ik wilde vragen waarom je zo tekeer ging. Ik hoef niet mee te lopen zegt Jeffrey, er is niks aan de hand. Of had je weer het gevoel alsof iedereen op mij gaat stemmen? Roep stem maar op Jeffrey tegen de groep. Mexx vindt het op haar beurt alleen maar aardig dat ze komt zeggen dat ze dat gevoel heeft. Dan zit jou gevoel daar flink naast denkt Jeffrey. We weten het niet, het kan maar dat zien we wel bij de volgende ronde. Dus je denkt nu niks? Boos, Teleurgesteld? Mexx haalt haar schouders op en ze zegt dat ze het gevoel heeft dat hij tegen haar schreeuwt. Jij loopt naar boven en mensen zeggen dat je dat niet moet doen, mijn stem komt er misschien bovenuit, mijn excuses daarvoor. Ik wou het alleen maar goed doen voor jou. Volgens Jeffrey moet ze het normaal bekijken. Ik probeer het spel niet te manipuleren en ik probeer niks. Ik vind een microfoontje, dat wil ik gewoon geven voordat het weer kwijtraakt. Ga mij niet vertellen dat je daar een gele kaart voor krijgt. Krijg je die wel, heb ik hier misschien niets te zoeken als het wel zo is. Ik wou je dat alleen maar zeggen reageert Mexx. En ik had het gevoel dat je me boos aankeek en dat wilde ik met je bespreken, dat is het enige. Dat is niet zo zegt Jeffrey, net zoals het gevoel dat jij hebt alsof iedereen op mij gaat stemmen. Dat zien we dan wel. Al word ik naar huis gestemd, dat is dan maar zo. Is goed zegt Mexx, je schreeuwt gewoon zo snikt ze. Volgens Jeffrey hoeft ze niet te huilen, ik schreeuw niet benadrukt hij. Ik maak mijn punt duidelijk dat er niks aan de hand is en met de goede bedoeling naar boven ga. Ik mis ook mijn vrijheid. Het was misschien mijn gezichtsuitdrukking. En dan ga je voor de groep staan en zeggen dat iedereen op je moet stemmen zegt Mexx. Dat komt omdat je overal over door zit te zaniken reageert Jeffrey. Er is niks aan de hand, dat ik constant in de gaten word gehouden ben ik ook klaar mee. Iedereen bemoeit zich met elkaar. Doe rustig, er is niks aan de hand. Ook andere deelnemers hebben de ruzie mee gekregen en Martin zegt dat dit komt omdat Mexx zich overal mee bemoeid…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter