Home » Ruben noemt Gerry nep en Jasper is ook klaar met haar

Ruben noemt Gerry nep en Jasper is ook klaar met haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Ruben en Jasper hebben een kort gesprek over mededeelnemer Gerry. Gerry en Ruben kunnen het niet goed met elkaar vinden sinds de ruzie van gisteren. Het gaat dan ook over deze ruzie, Jasper wordt moe van Gerry en Ruben voegt eraan toe dat ze nep is. Ze zegt ook dat die tienermeisje jaloers zijn op haar voegt hij eraan toe. Ze is zo nep. Heel veel mensen zijn klaar met haar. Jasper is het ermee eens, ze zit sowieso bij de eerste vijf mensen die weggaat. Zeker gaat Ruben verder, Martin is ook de l*l als hij geen manager meer is. Zo zijn er nog wel meer mensen reageert Jasper, je moet ze op het goede moment pakken. Ik wacht ook de proef af want ik ga niet weer een cadeautje geven. Ruben merkt daarna op dat Martin wegkrijgen wel een opgave wordt. Hij kan veel. Jasper heeft daar al over nagedacht, als je weet wat de proef is moet je denken ik pak het risico, ik haal dit en dan kan ik hem wegkrijgen. Dat is zeker slim man zegt Ruben en Jasper benadrukt dat het zover nog niet is. Ruben hoopt van harte dat dit ook met Gerry gaat gebeuren. Jasper is ervan overtuigt dat ze wel onder de druk bezwijkt. Ruben somt daarna op wat ze verdiend zou hebben. Jasper voegt eraan toe dat ze het meeste kost en het meeste vraagt. En ze geeft ook het minst sluit Ruben het gesprek af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter