Home » Mexx in tranen Tommy-Lee zou zijn 24 uur hebben aangevraagd en een lange livestream onderbreking

Mexx in tranen Tommy-Lee zou zijn 24 uur hebben aangevraagd en een lange livestream onderbreking

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er is een zeer lange livestream onderbreking geweest, er was voor circa 1.5 uur geen beeld. Als er weer beeld is zien we onder andere Jeffrey en Kim D koken. Uit de gesprekken die ze hebben wordt duidelijk dat de deelnemers een gesprek hebben gehad met twee”coaches”. Dit kon dus niet gevolgd worden op de livestream. Wie weet zien we daar nog iets van in de televisie-uitzending…

Verder zien we Mexx emotioneel, ze wordt getroost door Wendy en Zoë staat erbij. Volgens Mexx heeft Tommy-Lee besloten zijn 24 uur aan te vragen. Daarna volgt er weer een korte livestream onderbreking en zien we Mexx niet meer terug op de livestreams. Het zat er al een beetje aan te komen, Tommy-Lee heeft meer laten weten dat hij aan een vertrekt denkt. Mocht hij echt een jaar van je leven willen verlaten komen we daar morgen achter. Uiteraard houden we de ontwikkelingen hiervan in de gaten, hou deze site dus in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Mike 15 september 2022 - 23:37

Waarom zo veel onderbrekingen bij de livestream? Ook weer vanavond als ze een beetje los gaan met wijn, het concept is toch om te zien wat er gebeurt onder verschillendeomstandigheden. Anders laat je ze niet kopen wat ze willen, vind wel jammer.
Bij Big Brother zit et tenminste wat structuur in. Als je ze lis laat dan willen we dat wel kunnen volgen, en san iemand te zien slapen terwijl buiten een feestje gaande is. Aub laat ons meekijken met jullie experiment, waar betalen we andvoor???

Beantwoord

Laat een reactie achter