Home » Tommy-Lee heeft de gedachte een jaar van je leven te verlaten

Tommy-Lee heeft de gedachte een jaar van je leven te verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bert lag afgelopen avond al op tijd in bed, waarschijnlijk moe van zijn ontsnappingspoging grap. Het is zijn laatste nacht in een jaar van je leven, als hij zich niet bedenkt. Verder verloopt de avond vrij rustig. Mexx en Tommy-Lee hebben nog een gesprek in de slaapkamer. De twee hebben het over een mogelijk vertrek van Tommy-Lee. Hij lijkt wat te twijfelen aan zijn verblijf. Hij laat weten dat hij tot donderdag wil aankijken en dan besluit of hij zijn 24 uur aan gaat vragen of blijft. Donderdag hebben alle deelnemers een gesprek met een coach. Mexx probeert Tommy-Lee van gedachten te veranderen. Tommy-Lee vertelt dat hij de dagbesteding mist en heel de dag niks doen niets vindt. Ik moet het gewoon aankijken per dag. Je moet niet blijven voor mij benadrukt Mexx, dat heeft dan toch geen nut. En denkt dat het na 2 weken wel beter word. Tommy-Lee heeft zich voorgenomen nooit meer iets te doen waar hij het niet leuk heeft. Ik ga gewoon nog even goed nadenken. Mexx moet er niet aan denken dat het wel gebeurd en dat iedereen haar dan aan zit te kijken. Maar ze wil niet voor schud worden gezet. Kijk het donderdag aan en ik zou proberen één maand vol te houden. Maar wat niet lukt dat lukt niet. Ik neem ook meerdere dingen mee reageert Tommy-Lee. Ik kijk het per dag wel aan en laat je mij gedachtes weten zodat je op de hoogte bent. Daarna praten de twee over hun klik, of een relatie in zit is een beetje de vraag. De twee hebben nog geen verliefde gevoelens…

Daarna zien we Gerry, zij heeft het ook moeilijk. Ze is emotioneel, aan een aantal mededeelnemers legt ze uit waardoor dat komt. Ze weet niet hoe het thuis is met haar familie. Ze wil hen niet teleurstellen. Al snel is de emotionele bui over als ze haar gedachtes eruit heeft gegooid. Wat gaat de nieuwe dag in een jaar van je leven nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter