Home » Een verkleedpartij, verloren weddenschap en eliminatie gesprekken

Een verkleedpartij, verloren weddenschap en eliminatie gesprekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een verkleedpartijtje gedaan. De vrouwelijke deelnemers gingen verkleed als de mannen. Kim D nam even het woord, Zoë was op dat moment nog jarig en zij heeft de taak om te raden als wie de vrouwen verkleed zijn. Als elke vrouw zijn act heeft gedaan lopen ze nog een showrondje. Daarna neemt Kim D weer het woord. Het is nu tijd voor Isaac, Jasper en Jeffrey! De mannen hebben namelijk een weddenschap verloren. De hottub moest op een bepaalde temperatuur zijn en dat hebben ze niet gehaald. Het zou 38 graden moeten zijn en het was kouder. De mannen worden onder luid gejoel beschilderd met blauwe verf op hun gezichten omdat ze de weddenschap dus verloren hebben. Daarna wordt er nog eens gezongen voor jarige Zoë. Ze krijgt ook nog een flesje wijn.

Inmiddels zijn de deelnemers alweer wakker. Er wordt gefluisterd tussen Mexx en Kim. Vannacht zou Kim aan Marciano gevraagd hebben of hij bij haar kwam slapen. Dit wees hij af. De band tussen de twee is sinds kort wat minder. Verder wordt er veel gesproken over eliminatie. Welke persoon moet de eliminatieopdracht doen? Eerst leek het erop dat het grootste deel van de groep op Zoë zou gaan. Nu lijkt het erop dat de meeste voor Wendy gaan. Na al het eerdere gedoe. Ook wordt er over een man gesproken. Maar helaas was dat moeilijk te volgen omdat er een livestream onderbreking volgde. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter