Home » Babette heeft een dip, ze weet niet wat er voor haar te behalen valt in een jaar van je leven

Babette heeft een dip, ze weet niet wat er voor haar te behalen valt in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette zit er doorheen, buiten met Martin spreken de twee er even over. Babette vertelt wat haar precies dwars zit en Martin probeert haar te troosten en wat advies te geven.

Martin merkt op dat hoe de mensen om je heen zijn je ook zo wordt. Weet ik antwoordt Babette en ik denk dan ook bij mezelf zet je over dat punt heen. Maar dan denk ik ook what’s the point? Martin vraagt vervolgens wat ze hier wilde doen toen ze aan een jaar van je leven begon. Waar wilde je achter komen? Achter al deze fenomenen wat ik nu heb zegt Babette. Dat is toch goed reageert Martin, dan is het nu aan jou wat je ermee gaat doen. Ervaar je het en zie je er ooit een keer wat je ermee doet of ervaar je het en laat het allemaal op je afkomen. Dat moet ik ook doen merkt Babette op. Maar ik zit heel de tijd in mijn hoofd er tegen aan het vechten. Het is niet dat ik niet meer wil maar ik denk wel wat heb ik hier dan te halen? Volgens Martin hebben veel mensen dit als ze slecht slapen of als er negativiteit op hun afkomt. Dat heb ik zelf ook gehad, ik brak toen ook emotioneel. Dat is ook zo zegt Babette en Martin denkt dat ze moet accepteren dat het leven omhoog en omlaag gaat. Het is ook niet dat ik wegga gaat Babette verder, het is een dipje. Ik ben ook snel verveeld, dus dat is logisch na 3 weken met dezelfde mensen. Er moet nieuwe input komen en die is er nu niet.

Ik zit hier na te denken of er iemand vals is of niet vals. Nu zeg je waar je mee zit antwoordt Martin. Babette zegt maar als dit is wat er te halen is… Het is ook maar een jaar en we zitten er pas 3 weken. Ik probeer mezelf steeds te framen. Zet je eroverheen en toch. Daarna begint ze te huilen, ik voel me ook alleen snikt ze. Volgens Martin komt dat omdat ze nog niet de echte Babette heeft laten zien. Dat klopt geeft Babette toe, het is ook zo’n battle. Volgens Martin komt het leuke er allemaal nog aan. Ik ben niet bang voor mijn positie, het zijn de dingen in mijzelf waar ik tegenaan loop. Ik wist dat wel maar ik vind het niet leuk. Ik wil me niet hechten aan mensen en dat vind ik lastig. Mentaal ben je sterk genoeg benadrukt Martin.

Verder ligt Wendy nog in bed, Kim komt bij haar kijken en geeft haar een paracetamol. Wendy geeft aan dat ze koorts heeft en Kim vraagt of ze het even moet navragen doelend op de redactie. Wat kun je eraan doen antwoordt Wendy, ik ga nog wel even liggen. Moet je niks eten vraagt Kim, nee laat Wendy weten terwijl ze weer gaat liggen. Op de confrontatie tussen Wendy en Wanda na hun eerdere ruzie moeten we dus nog even wachten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

Laat een reactie achter