Home » Erik irriteert zich aan het slaapgedrag van zijn mededeelnemers

Erik irriteert zich aan het slaapgedrag van zijn mededeelnemers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey besluit Erik aan te spreken, er gaan weer wat roddels door de loods en hij zou graag wat duidelijkheid willen. Hij stapt dan ook op hem af en gaat het gesprek erover aan.

Ik hoorde dat je van de week niet te spreken was over het slaapgedrag begint Jeffrey het gesprek met Erik. Erik antwoordt dat het wel meevalt. Wat ik gezegd heb is op het moment dat iedereen laat wakker wordt, wordt er ook laat ontbijt gemaakt. En dat haalt iedereen zij bioritme in de war. Als er op het bord 9 uur ontbijt staat moet er 9 uur ook ontbijt zijn voegt hij eraan toe. Oke dat het een keer half 10 of 10 uur is maar niet 12 uur. Jeffrey zegt dat dat het verhaal al compleet verandert, er is mij verteld dat je het niet fijn vond als mensen in de middag gingen liggen. Dat heb ik helemaal niet gezegd gaat Erik verder. Als iedereen lang blijft liggen vind ik het wel vervelend dat het ontbijt laat geserveerd wordt.

De twee bespreken het voorval nog even door, het ging om afgelopen zondag. Het ontbijt was erg laat. Ik hoop dat we gewoon wat rekening met elkaar kunnen houden zegt Erik dan. Het is niet vervelend bedoeld benadrukt hij. Maar als het via via via gaat dan is het verhaal al een paar keer verandert natuurlijk. Kim D mengt zich in het gesprek, iedereen was een beetje op zijn teentjes getrapt. Erik vindt dat hij er best wat mag van zeggen. Als het 10 uur is oke, maar begin dan niet om 11:15 pas. En ik word er nu op aangekeken. Volgens Jeffrey en Kim D is dat zeker niet zo. Het is al heel anders dan gezegd.

Verder zijn de deelnemers nog altijd bezig met puzzelen om geld te verdienen. Buiten hebben een aantal deelnemers het over cancelen van de opdracht… Maar vooralsnog wordt er flink door gepuzzeld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter