Home » De puzzelopdracht is mislukt en Bern en Sasha hebben het erg gezellig met elkaar

De puzzelopdracht is mislukt en Bern en Sasha hebben het erg gezellig met elkaar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de storing zien we veel deelnemers van alles schoonmaken, de woonkamer wordt onder handen genomen, de badkamer en de hottub. Bij de hottub wordt duidelijk dat tijdens de langdurende livestream storing er toch wel wat gebeurd is. Zo zou Rupert iets tegen Jeffrey hebben gezegd wat bij een enkeling verkeerd is gevallen. Jeffrey vraagt uiteindelijk als de hottub schoon is of hij deze aan zou zetten of niet. Beter van niet voegt hij eraan toe, we hebben nu toch geen geld. Ook Isaac laat doorschemeren dat de puzzelopdracht mislukt is: we hebben het overleefd, zonder 750 euro maar we hebben het overleefd zegt hij. Volgens Jan-Willem was het wel aan te voelen dat ze het niet zouden halen. We zouden 800 stukjes per uur moeten leggen. Dit was typisch een opdracht die ze verzonnen hebben waarvan ze wisten dat het niet zou lukken.

Verder hebben Bern en Sasha het heel gezellig in bed. De twee hadden al een klik, waren al close maar er was buiten wat onschuldige kusjes nog niet veel gebeurd. Inmiddels zijn de twee wat intiemer bezig geweest op hun slaapkamer. De twee hebben het in ieder geval gezellig!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter