Home » Esther is boos er is honing gestolen en de groep heeft weinig hoop de puzzelopdracht te halen

Esther is boos er is honing gestolen en de groep heeft weinig hoop de puzzelopdracht te halen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook vannacht is er weer flink gepuzzeld. Er lijkt maar geen eind aan te komen. De bewoners hebben nu nog tot ongeveer vanmiddag 15:00 uur om geld bij elkaar te puzzelen voor de huishoudpot.

Afgelopen avond geeft Martin de deelnemers nog een peptalk. Hij laat wel weten dat hij twijfelt of ze de opdracht gaan halen. De groep beslist uiteindelijk om door te gaan om er alles aan te doen om het wel te halen. Diegene die wil gaan slapen mag dat natuurlijk benadrukt Martin. Iedereen gaat daarna vol goede moed aan de slag.

Esther heeft ondertussen een ontdekking gedaan in haar keuken, haar bestelde honing is namelijk ongevraagd gebruikt en er is al veel van op. Ze besluit Martin de manager erop aan te spreken. Volgens Martin komt het door de verwarring omdat mensen ervan uit gaan dat thee vrij is voor iedereen. Het gaat om de honing reageert Esther. Ik neem het mee gaat Martin verder en dat je gewoon met je flikken van andermans spullen afblijft. Mexx mengt zich in het gesprek, was dat jouw honing? En die stond daar, terwijl ze naar het aanrecht wijst. Ja antwoordt Esther en volgens Mexx weten mensen dat niet. Hoezo niet zegt Ester verontwaardigt. Wie zegt dat de catering honing heeft gehaald? Je moet gewoon van andermans spullen afblijven. Ik ging ervan uit dat als ik het netjes bij elkaar legde het van een persoon zou zijn en niet voor het algemene verbruik. Mexx legt daarna uit dat alles wat in de koelkast zit van de deelnemers is, dat snappen mensen. Maar losse spullen houdt iedereen bij zich. Volgens Esther gaat het daar niet om, het stond bij elkaar en de mensen moeten gewoon van spullen afblijven. Ik hoef verder geen discussie meer maar ik ben er wel zeer teleurgesteld over. Ze hebben gewoon honing gepakt zonder te denken van wie het is. Ze hebben er gewoon schijt aan! Het is nu gebeurd maar ik wil het wel even melden. Martin is het ermee eens, je moet van andermans spullen afblijven. Met andere woorden we leven soms met een stel kleine kleuters. Neem het mee naar je kamer en we gaan kijken hoe we dit gaan oplossen…

Inmiddels zijn de meeste nog aan het puzzelen en is het afwachten of ze de opdracht gaan halen. We komen hier vanmiddag pas achter, één ding is zeker er moet nog hard gewerkt worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Danmaar 21 september 2022 - 09:53

Waarom liggen de streams eruit?

Beantwoord

Laat een reactie achter