Home » Madeleine, Kim en Wanda weten zeker welke deelnemers spullen stelen

Madeleine, Kim en Wanda weten zeker welke deelnemers spullen stelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een lange vergadering gehad waarin stelen van dingen volop gediscussieerd werd. Na de vergadering wordt er nog veel over gesproken. Zo ook Kim, Madeleine en Wanda. De dames zitten buiten en hebben het over Leila en Moraima.

Volgens Madeleine liegt Leila als de neten. Zij is diegene die met Moraima loopt te jatten. Dat weet ik zeker antwoordt Wanda. Madeleine vertelt daarna dat ze wel mensenkennis heeft. De manier waarop ze zich eruit probeert te l*llen, zo doorzichtig! Er werd ook gezegd dat ze haar excuses aan zou bieden voegt Kim eraan toe. Maar ik heb niets gehoord! Daarna gaan de dames over op codetaal. Ze hebben een aantal cijfers voor bepaalde personen. Twee (Wendy) heeft zich op een gegeven moment zo alleen gevoeld, ze moest weer aansluiting vinden. En dan doet ze dat bij de persoon waarvan ze eerst de grootste hekel had, nu zijn ze de grootste vriendinnen. Het is zo doorzichtig. Daarna gaat het weer over het spel. Madeleine heeft gehoord dat één (Jeffrey) de stelletjes uit elkaar wil halen. Kim laat weten dat ze dat al wisten, daarom is het volgens haar belangrijk de mastermind erachter eruit te krijgen. Niet veel later gaan de dames richting de keuken om daar wat te maken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter