Home » Kim deelt een tactisch plan met haar slaapkamergenoten en de deelnemers ontvangen een cadeau

Kim deelt een tactisch plan met haar slaapkamergenoten en de deelnemers ontvangen een cadeau

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim heeft met een aantal mededeelnemers een gesprek over hun stemtactiek. Met een aantal heeft ze een plan bedacht die ze met de rest van de slaapkamer deelt.

Kim laat weten dat ze iets bedacht heeft aan Wanda, Marciano en Madeleine. We hebben al 1, 2, 3, en 4. Wat als we daar nou een nummer 5 aan toevoegen? Dat is dan Kim D fluistert ze. Wanda is niet heel enthousiast, ook door de groep die om haar heen zit. Ik denk dat mensen meer moeite hebben met Wendy dan met Kim. Ik denk dat iedereen weet dat Jeffrey het spel speelt. Bij Kim D hebben heel veel mensen niet door dat ze een spel speelt. Volgens Kim is ze een sterke speler, daarom wil ik het tegen jullie zeggen, Isaac Mexx. Maar als er een spel komt dan is dat ook een optie. Kim zit ook de boel te bekokstoven. Als een paar het weten kunnen ze de rest mee beïnvloeden.

Wat later roept Martin dat iedereen naar buiten moet komen. Zodra alle deelnemers buiten staat neemt hij het woord. Ik heb zojuist een bericht gekregen dat we allemaal bij de poort moeten staan. Als het goed is is een van onze prijs binnen! Ik weet ook niet wat het is zegt Martin als hij richting de poort loopt. Martin lacht en komt met een gitaar terug, ook staat er een doos. In de doos blijkt een cursus gitaarspelen te zitten. De meeste deelnemers reageren enthousiast en Isaac stelt voor dat Jeffrey wat liedjes speelt omdat hij gitaar kan spelen. Dit doet hij waarna de groep enthousiast klapt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter