Home » Madeleine wil als ze manager wordt een hoop veranderen om de groep meer bij elkaar te krijgen

Madeleine wil als ze manager wordt een hoop veranderen om de groep meer bij elkaar te krijgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben een aantal deelnemers een spelletje gedaan. Wat zorgde voor een gezellige sfeer. Verder zijn er nog wat gesprekken geweest, onder andere over het manager worden.

Verder is Madeleine nog altijd bezig met haar plan om manager te worden. Zo bespreekt ze met Sasha wat ze allemaal zou willen doen. Zo wil ze de groep uit elkaar halen. Zodat deelnemers die altijd met elkaar omgaan gesplitst worden. Ze wil ook iets met een sportdag en spelletjesdag doen, een ideeënbus maken, nieuwe groepjes voor corvee. Ik moet in mijn speech ook zeggen dat ik saamhorigheid wil bevorderen en de groep bij elkaar wil houden. Bern komt erbij zitten en Madeleine legt uit hoe het manager worden werkt. Ik moet maandag naar Martin om mij verkiesbaar te stellen met 5 man die mij steunen, die heb ik al. Dan moet ik een praatje gaan houden en er komt een poster met de drie speerpunten. Mijn punten zijn saamhorigheid, eerlijkheid en een luisterend oor. Saamhorigheid is voor mij belangrijk.

Berend laat ondertussen weten aan Janet dat hij nog even wacht met zichzelf kiesbaar stellen. Een paar maanden later want dan begint het spel pas echt legt hij uit. Misschien is het dan ook makkelijker want dan zijn de issues niet meer zo groot. Aanstaande maandag moeten de mensen die zich verkiesbaar stellen zich dus melden. Tot nu toe zijn dat Janet en Madeleine. Zouden er nog andere deelnemers zich verkiesbaar stellen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter