Home » Mexx is boos omdat ze een doelwit was en ze is er nu achter dat ze niemand kan vertrouwen

Mexx is boos omdat ze een doelwit was en ze is er nu achter dat ze niemand kan vertrouwen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx weet dat ze een doelwit was voor een eventuele eliminatieopdracht. Afgelopen avond heeft Marciano dit haar verteld. Op deze nieuwe dag wordt duidelijk dat Mexx hier toch wel boos over is.

Zoë en Wanda bespreken het voorval. Zoe laat weten dat ze niet weet wat ze moet doen. Mexx is namelijk heel erg boos dat wij haar niet hebben verteld dat mensen op haar wilde stemmen. Zij voelt dit nu als verraad, dat wij niet eerlijk tegen haar zijn. Terwijl ik tegen haar zei dat ze het zo eigenlijk niet moet zien. Wij hebben een heel plan eromheen bedacht juist om jou te safen. Dat was ook zo besproken. Wij waren sterker dan die andere, dat wisten we al. Nu is ze dus boos dat we het haar niet verteld hebben. Volgens Wanda heeft ze dat ook al tegen Kim gezegd, Kim heeft het ook al uitgelegd. Het is gewoon dat we het al heel de week wisten reageert Zoë. Volgens Wanda wisten ze het niet een week, drie dagen of zo. Ze zat ook met Leila en Babette. Ik hoorde ze praten dat er  twee kampen zijn, kamp Jeffrey en kamp Kim. En dat hun weten dat wij sterker en in de meerderheid zijn. Hun weten dus wat er gaande is. Het was echt om te beschermen. Volgens Wanda is het beter als ze niets wist, want dan gaat ze verhaal halen. Ik weet dat Mexx dat niet kan, ze gaat dan meteen naar mensen. Daar hebben Kim en ik heel goed over nagedacht. Daarna willen de dames naar Kim om er ook over te praten. Maar ze ligt te slapen, ze heeft een slechte nacht gehad door rugpijn.

Mexx praat ondertussen met Leila. Als ik over  bepaalde mensen iets weet, stel ik wil jou naar huis, dan ga ik toch niet aardig tegen jou lopen te doen begint Mexx. Natuurlijk wil je je eigen hachje redden. Volgens Leila is Mexx voor bijna een jaar veilig als ze het wel zou winnen. Mexx weet dat zo net nog niet maar Leila denkt dat dan de intimidatie factor komt. Quincy is eigenlijk te goed weggegaan, hij heeft al een keer gewonnen. Maar dat ook gaat Mexx verder, hij haalt het en de hele loods gaat hem knuffelen. Flikker op! Uiteindelijk moet je natuurlijk allemaal op elkaar gaan stemmen. Maar als ik hoor, iedereen wil op Leila, dan ik niet. Als ik naar huis moet is het voor mij tijd om te gaan. Leila denkt dat iemand anders naar huis gaat maar ik hoor het niet. Maar als 15 op jou stemmen dan is dat wel heel veel. Dat was het plan antwoordt Mexx, waaronder 3 mensen uit deze kamer. Dat is wel veel reageert Leila en voegt eraan toe dat ze de mindset nu moet zetten op dat ze gaat winnen. Dit wat ik nu zeg is van anderhalve week geleden vertelt Mexx. Ik kom er nu pas achter en daar kan ik niet tegen. Dat snap ik antwoordt Leila, maar je moet nu kalm blijven. Bereid je voor. Mexx laat weten dat ze nu waarschijnlijk er niet meer op komt. Dat denk ik ook dat het plan gaat veranderen en uit elkaar gaat vallen besluit Leila. De mensen die het wisten hebben geprobeerd mij er niet op te krijgen maar het niet met mij besproken gaat Mexx verder. En dat vind ik gewoon jammer. Om mij te beschermen want ik kan dan boos worden zeg maar. Ze wilde het later zeggen omdat ik me al rot voelde door het vertrek van Tommy. Dat was hun insteek. Ik vind het gewoon niet chill dat ik het niet wist. Maar daar heb ik altijd een probleem gehad dat ik denk dat ik mensen snel kan vertrouwen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Andrea 25 september 2022 - 17:51

Mag Wanda er aub uit. Zullen veel kijkers blij mee zijn. Thanks?

Beantwoord

Laat een reactie achter