Home » Gert-Jan denkt soms dat het beter is als Zoë naar huis gaat en Mexx hoort dat ze een doelwit was

Gert-Jan denkt soms dat het beter is als Zoë naar huis gaat en Mexx hoort dat ze een doelwit was

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond waren er ook nog wat gesprekken over het spel. Zo krijgt Mexx te horen dat ze een doelwit was en Zoë hoe Gert-Jan over haar denkt in het spel.

Op de slaapkamer vertelt Marciano tegen Mexx dat zij weggestemd zou worden door een groepje. Zodat Tommy-Lee ook zou gaan. Twee vliegen in een klap legt hij uit. Maar Tommy is weggegaan en jij bent gebleven, toen kreeg ik alsnog door dat de plannen door werd gezet. Ik zeg waarom willen jullie Mexx alsnog weg hebben? Tommy is toch al weg? Toen heb ik een heel gesprek met Berend gehad. Berend zei toen dat jij met die ballonnen nul gedaan, is geen toegevoegde waarde voor de groep. Ik zei dat is grote onzin. Jeffrey en ik waren een beetje aan het botsen gaat hij verder. En Isaac wil ons gewoon bij elkaar hebben als vrienden. Maar ik heb met Jeffrey ook afgesproken dat we elkaar met rust laten. Dus praat even met hem adviseert hij. Dat is het spel reageert Mexx, dan kan ik wel boos worden maar dat is het spel. Wees gewoon op je hoede zegt Marciano. Ik heb gezegd dat ze jou met rust moesten laten. Ik heb toen tegen Jeffrey gezegd kijken we dezelfde kant op en toen ben ik weggegaan. Dat had ik niet moeten doen, het kan ook een andere wending krijgen.

Gert-Jan en Zoë hebben een gesprek. Gert-Jan laat zegt tegen Zoë dat als een gesprek in vertrouwen vertelt wordt het niet fijn is als dat rondgebazuind wordt. Dat vind ik niet volwassen, dat vind ik niet alleen bij jou maar bij meerderen. Dus laten we die gesprekken onderling houden. Dat van gisteren heb ik je kwalijk genomen, daarvoor heb je sorry gezegd en dat wil ik je vergeven. Alleen dat vertrouwen moet wel weer groeien. Ik mag je, we zijn kamergenoten, we hebben een leuke klik. Het zou jammer zijn als dat door incidenten om ons heen verstoord zou worden. Dat is het wel want je weet ook wel dat ik en Martin niet altijd even goed overweg kunnen met elkaar. Maar ik heb over jou ook gezegd misschien zit Zoë wel niet op haar plek hier. Misschien is het wel beter als Zoë lekker naar huis gaat. Ik zou het moeilijk vinden om op je te stemmen, ik ben blij dat we dit gesprek nu hebben want ik zou niet zomaar op je stemmen. Maar ik heb wel letterlijk gezegd misschien is het beter als ze naar huis gaat. Misschien is dit niet de plek om voor haar te shinen. Ik heb ook respect dat je op deze leeftijd hier zit. Alleen je moet ook met de grote mensen meedoen, je bent 22 jaar en ook volwassen. En dit is misschien een goede les. Zoë is het daarmee eens, het gaat omhoog en en omlaag en daar probeer ik van te leren. Nu heb ik steeds hoge pieken en hele diepe dalen. Ik mis thuis niet maar ik wil wel dingen leren om beter in te slikken als er een discussie is. Ik ben ermee bezig en dit is nu mijn leerproces.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter