Home » Nadir en Gert-Jan vinden Martin een viezerik en beschuldigen Martin als dief

Nadir en Gert-Jan vinden Martin een viezerik en beschuldigen Martin als dief

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Zoë is aangesproken over haat zaaien werd Nadir erg boos. Hij ging bij Esther zitten die hem weer rustig kreeg. Uiteindelijk komt Gert-Jan bij hem zitten en de twee bespreken het voorval.

Martin kwam heel provocerend naar mij toe begint Nadir. Dat weet ik reageert Gert-Jan en volgens Nadir is hij echt een viezerik. Gert-Jan is het daar helemaal mee eens. Hij gaat nu waarschijnlijk zieltjes winnen om mij eruit te krijgen gaat Nadir verder. Dat is bij mij ook merkt Gert-Jan op. Maar hoe ging het verhaal? Eerst dat gezeik met Wendy vertelt Nadir, toen ging ik nog op bed zitten met haar en toen ging het erover dat ze het zonde vindt en bla bla bla. Je kent het riedeltje wel. Toen vertelde ze ook over haar band met Martin en ik zei toen uit vriendschap let op wie je vertrouwd. Misschien speelt hij het spel. Je komt daar zelf misschien wel achter. Had ik niet moeten zeggen maar dat was toch weer mijn liefde naar haar toe. Ik ging ervan uit dat ze het voor zich zou houden maar niet eens 10 minuten laten kwam hij heel provocerend naar mij toe. Het kwam heel dreigend over, niet dat ik bang voor ben want ik haal hem zo neer. Volgens Gert-Jan palmt hij zo een vrouw in. Hij weet dat ik hem door heb reageert Nadir, daarom werd ie zo boos.

Toen ging ik dus met hem zitten gaat Nadir verder, en ik weet dat hij mijn olijfolie gepakt heeft. Zoë heeft hem daarin veraden want mijn olijfolie stond daar en zij vertelde dat hij er iets van gepakt had. Het was mijn fout, hij stond daar. Dat is hetzelfde als de honing van Esther. Gert-Jan vindt dat mensen van spullen af moet blijven. Dus ik zei dat en toen flipte hij naar haar toe vertelt Nadir. Toen was het wel weer een soort van goed maar Zoë is heel vies bezig. Mijn stem heeft ze, klaar. Volgens Gert-Jan is het wel een probleem dat Zoë nu in het groepje van Martin zit. Stel ze haalt het wel, dan ben jij of ik de target.

Gert-Jan laat weten dat hij ook een situatie had. Ik zit met Sasha, Erik en Madeleine aan tafel. Loopt Martin voorbij zegt hij heb jij chips uit mijn zak gepakt boven op mijn kamer? Madeleine liet weten dat ze niet zou weten wie waarop Martin zei laat maar. Dus hij loopt weg en Madeleine zegt wat vervelend ik loop wel naar hem toe. Dus ik zei nee laat het maar even gaat Gert-Jan verder. Er heeft natuurlijk niemand chips gejat, Dan had ie dat hier in de bespreking wel gezegd. Hij is gewoon diegene die gestolen heeft, hij is diegene die honing gepakt heeft. Waarom weet ik dat? Omdat hij nou gaat doen dat hij het slachtoffer is. Volgens Nadir heeft hij alles gestolen, het is gewoon basis psychologie gaat hij verder. Wat later gaat Madeleine huilend naar Martin toe vertelt Gert-Jan. Ze gingen samen boven eten en toen dacht ik daar gaat het over de opmerking die ik net heb gezegd: laat hem nou, het zit waarschijnlijk anders. Dus Madeline kwam beneden en ik vroeg wat ze over mij had gezegd. Ze zei ik heb niet alleen dingen over jou gezegd. Alleen over die opmerking. Waarop ik zei kom dan gewoon naar me toe als je het niet snapt. Nu heb ik trammelant met Martin. Dus Madeleine heeft wat opgestookt tussen jullie merkt Nadir op. Volgens Gert-Jan is dat 100 procent zeker, ik ben klaar met haar. En bij Sasha ging hij vragen wat ik gezegd zou hebben. Kom dan naar mij toe. Dus ik wil naar hem toe lopen om te vragen of hij aan het stoken is. Het is een naar mannetje. De twee hopen dat Martin snel weggaat. Dan komt de rust terug.

Uiteindelijk gaat Gert-Jan het gesprek aan met Martin. Hij legt nog eens het chips verhaal uit. Ook zegt Gert-Jan dat hij het jammer vindt dat Martin niet naar hem toe kwam maar het via Sasha vroeg. Het is niet een heel confronterend gesprek. Volgens Gert-Jan gaat het er kinderachtig aan toe. Hij wil ook dat er een mail gestuurd wordt om beelden terug te kijken. Er lopen mensen rond die jatten, die willen we toch niet in huis hebben?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 27 september 2022 - 20:05

Haha moeten ze doen ,dan zullen ze nog schrikken wie de dieven zijn

Beantwoord

Laat een reactie achter