Home » Zoë wil alleen nog een oppervlakkige vriendschap met Nadir en een pikant verjaardagsfeestje voor Leila

Zoë wil alleen nog een oppervlakkige vriendschap met Nadir en een pikant verjaardagsfeestje voor Leila

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een verjaardagsfeestje voor de toen nog jarige Leila. Moraima had speciaal voor de jarige job het een en het ander geregeld.

Vanaf het podium spreekt ze alle deelnemers toe, ladies en gentleman! Zoals jullie weten is Leila jarig. Voordat we Leila gaan roepen wil ik iedereen in beweging krijgen. Leila wordt op een versierde stoel gezet en dan komt de grote verrassing. En dan komt Nadir beneden, hij geeft een lapdance voor Leila. Daarna zingt de groep nog eens voor haar, komt er taart en Leila neemt het woord. Ik wil jullie bedanken, jullie zijn een soort van familie. Jullie hebben toch best wel wat liefde voor mij. Dank je voor het gekke cadeau, maar ik had al zo’n vermoeden. Daarna is het tijd om lekker van de taart te  genieten.

Niet lang daarna hebben Zoë en Nadir een gesprek. Nadir begint over Wendy, volgens hem moeten de dames een gesprek hebben. Zoe heeft er geen zin in en Nadir wil haar toch roepen. Spreek het uit man! Zoë loopt weg en Nadir en Wendy praten verder. Wendy vertelt dat ze aan Zoë gevraagd heeft of ze boos is. Ze zei ja ik vind het vervelend dat je er tussendoor komt. Ik liet jullie vanmiddag ook alleen, dus ik denk het zal wel. Nadir reageert dat ze ermee zit hoe hij met Wendy doet en niet met haar. Ze zou ook gezegd hebben dat ze mij als concurrentie ziet maar volgens Nadir klopt daar niets van. Wendy besluit Zoë er gewoon bij te halen.  Zoë komt erbij en richt zich op Nadir, je moet je niet bemoeien dit is tussen mij en haar. We gaan hier zitten want dit slaat helemaal nergens op, dat gezeik eilke keer zegt Wendy. Ik vraag aan jou of je boos  bent, je zegt van niet. Dan zeg je dat je me ziet als concurrentie, hij zegt dat dat niet is gezegd dus wie liegt hier? Volgens Zoë is dat wel gezegd. Het is goed zo. Ik mag ook goed met haar zijn benadrukt Nadir. Dat is het ook helemaal niet antwoordt Zoë. Ik zeg alleen dat je geen moeite doet voor onze vriendschap. Je zei ook dat ze me heel de tijd claimt merkt Nadir op. Nee zegt Zoë ik heb gezegd dat je veel met haar bent. De twee kibbelen even verder en Zoë vond het vervelend dat Wendy zich steeds tussen hen in voegt als ze een gesprek hebben. Volgens Wendy was het geen serieus gesprek en als dat wel zo is moet je lekker buiten in een hoek gaan zitten. Ik wil dit niet meer elke keer dat ruzie en gezeik achter mijn rug om. Ik maak grapjes en heel veel, laat het gewoon zo. We moeten het niet te serieus maken besluit Wendy en verlaat het gesprek. Zoë en Nadir discussiëren nog even verder. En Zoë wil alleen nog maar een oppervlakkige vriendschap…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter