Home » Esther en Gert-Jan willen wat doen tegen het stelen in de loods en Leila is jarig!

Esther en Gert-Jan willen wat doen tegen het stelen in de loods en Leila is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er een feestje gevierd in de loods, een deelnemer is namelijk jarig. En dat is: Leila. Even na 00:00 uur gaan een aantal deelnemers naar haar slaapkamer en zingen haar toe. Verder is er niet heel veel gebeurd in de loods er werd wat over het managerschap gesproken. Janet en Berend zouden zich beschikbaar gesteld hebben. Maar volgens Nadir zou Berend dit al teruggetrokken hebben. Berend zou het op zijn beurt grappig vinden als Janet manager wordt, dan breekt er chaos uit. Berend en Babette liggen samen in bed, gewoon te kletsen over van alles en nog wat. Onder andere over het spel.

Inmiddels zijn de deelnemers allemaal wakker. Veel deelnemers verwachten dat er vandaag iets gaat gebeuren. Wellicht een eliminatieopdracht? Deze hebben de deelnemers nog niet gehad. Esther heeft deze morgen vernomen dat er gejat wordt. Ze heeft het ook zelf ervaren want er is honing van haar gepakt. Zo is er cola gepakt en zijn er dingen verdwenen. Moeten we voor zulk soort mensen ons best doen vraagt ze aan Gert-Jan. Ik hoef niet te weten wie het gedaan heeft maar de gedragscode wordt overschreden. Gert-Jan wil het wel weten, die persoon moet volgens hem uit de loods. Je kunt er zelfs aangifte van doen, al wordt dat wel wat lastig. Hoe ver moeten we gaan gaat Esther verder. Moet ik straks een slot aanvragen? We moeten gewoon beelden aanvragen merkt Gert-Jan op. Esther wil eigenlijk een boodschap in de groep brengen, misschien leren ze er dan van. Straks is er een vergadering en het komt dan ter sprake, hoe dat afloopt komen we uiteraard nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 22 september 2022 - 08:34

Ben benieuwd ,maar heb wel al een vermoeden
Ff afwachten of het zo is ?maar ook al kijk je live,je ziet bij lange na niet alles

Beantwoord

Laat een reactie achter