Home » Esther worstelt nog altijd met haar gevoelens voor Jan-Willem

Esther worstelt nog altijd met haar gevoelens voor Jan-Willem

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther en Babette gaan in de kas zitten. Esther zit ergens mee wat er even uit moet, ze zit namelijk ergens mee wat ze graag even wil bespreken.

Ik wil huilen zegt Esther met een zucht. Ze zucht een paar keer meer en voegt eraan toe dat het er even uit moet. Babette antwoordt dat het niet erg is. Esther vertelt dat ze zich rustig probeert te houden en het in het putje probeert te stoppen. Ik noem geen namen, ik noem de naam mevrouw (Eunice). De verliefdheid is gelukkig weg, daar ben ik blij om. Maar toch zit er iets in mij waardoor die mevrouw steeds in mijn weg loopt. Die mevrouw zegt dat ze hem als oom ziet maar gaat wel op het feest tegen hem aan rijden. Ik weet dat hij (Jan-Willem) daar geen last van heeft. Ik vind dat respectloos. Als je iemand als oom ziet weet ik bijna zeker dat je dat niet doet. Er komt steeds iets boos naar boven wat ik helemaal niet wil. Ik heb er last van, veel last van. Ik blijf netjes zitten en wil er niet van weglopen. Ik zie dat ze naar hem kijkt. Ik denk is ze een volwassen vrouw. Ben ik daar dan zo op gefocust. Ik kan het niet meer uitstaan. Ik denk ik neem gewoon helemaal afstand. Babette begrijpt wel dat het een battle is maar als je zegt dat de verliefdheid over is gegaan, betekent het dan dat als hij morgen zegt ik heb gevoelens voor jou. Is er dan een opening. Dat durf ik niet te beantwoorden geeft Esther toe. Er moet nog wel iets zijn want anders krijg je deze gevoelens niet. Babette merkt op dat je hoofd zegt dat het er niet is maar je hart iets anders zegt. Jaloezie is een normaal verschijnsel en verliefdheid gaat niet binnen 1 dag over. Esther snapt dat wel, het gaat ook niet zo over. Babette denkt dat ze zich tekort doet, je hebt behoefte aan communicatie en empathie. Dat mis ik ook heel erg antwoordt Esther. Maar het sluit niet uit dat ik die gevoelens nog steeds heb terwijl dat ik weet dat hij niet de man is voor mij. De twee praten er heel lang over door en Babette benadrukt dat er ook nog anderen voor haar zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

1 Reactie

Andrea 8 maart 2023 - 21:51

Zoooo vervelend dat Esther hierover doorzeurt!
Die man wil niets van haar, dat merkt ze toch zelf óók wel????
Ik zou me zelf niet zo laten zien op tv!

Beantwoord

Laat een reactie achter