Home » Niemand lijkt interesse te hebben in het filosofische evenement van Erik

Niemand lijkt interesse te hebben in het filosofische evenement van Erik

De zondag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Moraima is vandaag opgeroepen voor de karaoke verdienopdracht van enkele dagen. Ze stond op tijd op het podium en heeft het liedje goed gezongen. Dat betekent dat er dus weer 20 euro voor de huishoudpot verdiend is. Verder had Erik vandaag op de planning staan om een “filoodsofisch”gesprek te houden. Dit doet hij samen met Jan-Willem maar ook met input van zijn mededeelnemers. Maar omdat het in een jaar van je leven mooi weer is lijkt er weinig animo voor te zijn. Jan-Willem geeft hem als tip om buiten te zitten om zo mogelijk meer aanspraak te krijgen. Erik zet met enig tegenzin de twee blauwe stoelen buiten neer. Wacht daar maar er komt verder niemand. Waarom is het nu ineens van dat mooie weer vraagt Erik zichzelf af. Daarna neemt Erik plaats op een van de blauwe stoelen en hoopt dat er iemand aansluit voor een filosofisch gesprek. Maar helaas lijkt het erop dat zijn mededeelnemers er geen zin in hebben.

Jan-Willem spreekt Erik in de loods wederom aan. Als het minder warm is gaan de mensen naar binnen begint Jan-Willem. En dan kunnen we rustig praten, ik denk dat het slimmer is. Mijn mening. Maar je hebt in je hoofd gezet zondag om 15:00 uur maar het is mooi weer en iedereen wil buiten zitten. We kunnen het toch zo doen merkt Erik op. Dat is prima laat Jan-Willem weten maar dan denk ik niet dat iemand het meekrijgt. Waarom moesten we dan naar buiten vraagt Erik. Discussie gesloten zegt Jan-Willem, ik zeg alleen wat ik denk wat slimmer is. Ik denk dat als het vanavond gebeurd we wat meer aandacht krijgen. Volgens Erik is het altijd wat anders.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.8]

2 Reacties

Rina 7 mei 2023 - 17:35

Erik wat wil je nu wat doen je bent net een klein kindluister is naar een ander

Beantwoord
Diane vd Mortel 8 mei 2023 - 10:05

Als ze wat kunnen leren willen ze niet Erik. Ze willen een jaar vakantie, de uitbuiters.

Beantwoord

Laat een reactie achter