Home » Nadir had het plan zijn 24 uur aan te vragen en Berend vindt hem een schijnpersoon

Nadir had het plan zijn 24 uur aan te vragen en Berend vindt hem een schijnpersoon

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadir heeft eerder aan Gert-Jan toegeven dat hij bewust snoep van Kenzy gestolen heeft. In de slaapkamer geeft hij aan zijn kamergenoten toe dat hij gestolen heeft. Hij beloofd het eerlijk te vertellen dat hij het expres gedaan heeft als Kenzy wakker is. Ook huilt hij nog even uit zoals hij eerder bij Gert-Jan deed.

Kenzy weet inmiddels dat het gebeurd is en vindt de situatie maar apart. Het is een drama omdat iemand dropjes van mij heeft gepakt zegt ze tegen Berend. Voor mij is het wel afgedaan maar hij is overstuur. Volgens Berend is het dan heel simpel, dan koopt hij bij het volgende zakgeld. Hoezo is hij dan verdrietig? Hij vindt het gewoon vervelend dat hij het heeft gedaan antwoordt Kenzy. Berend lacht, ik ben denk ik nog niet wakker genoeg denk ik. Hij wilde zelfs de 24 uur om een handje dropjes gaat Kenzy verder. Ik zou zeggen gooi dan maar een zakje over het hek als je eruit bent reageert Berend. Kenzy vindt het maar een gekke situatie. Berend is het daarmee eens en Kenzy vindt het steeds gekker worden in de loods. Berend vindt het een schijnpersoon, ik denk dat hij juist wel dingen jat overal. En dat ie dan nu doet of hij een gevoelige jongen is. Dat hij dan geen verdachte meer is als er uit de koelkast gejat wordt. Ik weet het allemaal niet antwoordt Kenzy, maar ik ga niet wakker liggen van een handje dropjes die ik uiteindelijk weer terug krijg.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter