Home » Nadir geeft toe dat hij snoep van Kenzy heeft gestolen

Nadir geeft toe dat hij snoep van Kenzy heeft gestolen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag staat in het teken van de 50 uur durende dansmarathon. De deelnemers moeten 50 uur dansen om 1500 euro bij elkaar te verdienen. De deelnemers zijn er nog volop mee bezig. Maar er zijn ook nog andere dingen gebeurd. Zo geeft Nadir tegenover Gert-Jan toe dat hij gestolen heeft.

Dit is niet wie ik ben begint Nadir, het valt buiten mijn principes. Daarom voel ik me ook zo klote nu. Het hoort niet bij me maar omdat dit zoveel om mij heen gebeurd heb ik het een beetje overgenomen. Niet overgenomen maar ik dacht weet je wat. Dit is niet wie ik ben, ik hoop dat jij dat weet en goed beseft. Dat is de echt waarheid, ik heb bewust bij haar drop gepakt omdat zij van mij wc papier heeft gepakt. Gert-Jan waardeert het enorm, ik zou je er niet op veroordelen benadrukt hij. Ik denk dat je daarom ook niet goed kunt slapen. Het is wat het is antwoordt Nadir, jij bent de enige waaraan ik het echte verhaal vertel. Zij zei ook van ik waardeer je eerlijkheid en ik heb gezegd dat ik voor haar nieuwe bestel als er zakgeld is. Waarom vertelt je het echte verhaal niet, dat je het bewust hebt gedaan vraagt Gert-Jan. Omdat ik mezelf dan in de vingers snijdt antwoordt Nadir. Uiteindelijk barst hij in tranen uit, als je me niet meer vertrouwd snap ik dat. Ik kan je niet begrijpen dat je me kan vertrouwen. Ik vertrouw je wel antwoordt Gert-Jan, ik vind het stom dat je een fout hebt begaan. Ik vertrouw je niet meer als gisterenavond benadrukt hij. Nadir geloofd het niet en Gert-Jan benadrukt dat hij dingen niet in moet vullen. Ik ben met de groep meegegaan antwoordt Nadir nadat ze er nog lang over doorpraten. Lucht het op nu het eruit is vraagt Gert-Jan. Nadir knikt en Gert-Jan dringt erop aan om het gesprek eens met Kenzy aan te gaan. Vertel het eerlijk, dan laat je het los.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter