Home » De deelnemers moeten 50 uur non-stop dansen tijdens een silent disco dansmarathon

De deelnemers moeten 50 uur non-stop dansen tijdens een silent disco dansmarathon

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de vergadering over menstruatiemiddelen gaat het alarm af in de loods. Tijd voor een eliminatie of een verdienopdracht. De deelnemers gaan snel naar hun slaapkamer en wachten af op wat er komen gaat.

Als de deelnemers een seintje krijgen gaan ze snel de loods in. Er wordt enthousiast gereageerd door de groep. Er staat een soort podium. De stem neemt vervolgens het woord. Beste deelnemers, trek jullie dansschoenen maar aan! Want jullie staan aan de start van een silent disco dansmarathon. Jullie gaan 50 uur non-stop dansen. Als jullie dit volhouden verdienen jullie 1500 euro voor de huishoudpot. Dit zijn de spelregels: er moeten altijd 3 danskoppels dansend op de dansvloer staan, deze koppels moeten altijd in beweging zijn. Het gaat niet om de kwaliteit van de dans maar je moet bewegen op het ritme van de muziek. Als er een stilte valt dans je gewoon door. Als bijvoorbeeld je veter los zit strik je deze op een dansbare manier. Je gaat altijd samen de dansvloer af. Wisselen mag alleen bij de uitgang van de dansvloer, dit doe je ook altijd dansend. Iedereen moet minimaal één keer dansen. Je hoofdtelefoon haal je bij de scheidsrechter en deze lever je na de wissel daar ook weer in. Er mag niet gegeten en gedronken worden op de dansvloer. Jullie krijgen een uur de tijd om een gameplay te maken.

De deelnemers krijgen daarna nogmaals de spelregels uitgelegd door de scheidsrechter. Daarna neemt Bern het woord, hij heeft al eens een dansmarathon gedaan. Er worden groepen gemaakt, de drie groepen zorgen om en om voor een koppel. Verdere tactieken worden besproken en daarna zit het overleg uur erop. Bern neemt nog even het woord, jullie hebben allemaal een plan gemaakt. Evalueer om de paar uur. Je kunt een waarschuwing krijgen als je niet actief genoeg danst. Daarna gaat de eerste groep richting de dansvloer. Het zijn Gert-Jan, Esther, Kim, Mexx, Nadir en Bern. De stem zegt dat de opdracht start als de zoemer gaat. De deelnemers gaan aan de slag, gaat het hen lukken 50 uur te dansen en geld bij elkaar te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Corrie 7 oktober 2022 - 14:49

Hoop dat ze het halen, jammer dat wij de muziek niet horen.

Beantwoord
Aggie2 8 oktober 2022 - 08:33

Dit is een afgeleide van de vorig jaar door SBS 6 uitgezonden dansmarathon, waarbij 72 uur achter elkaar gedanst moest worden. Ik wens jullie veel succes!!! Zet hem op!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter