Home » Marciano wil dat iedereen geld bijlegt voor een barbecue grill, er ontstaat onenigheid

Marciano wil dat iedereen geld bijlegt voor een barbecue grill, er ontstaat onenigheid

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano is druk bezig met de poolparty die deze week gepland staat. Om het feest compleet te maken wil hij een grill rooster voor de barbecue. En daar ontstaat al snel wat onenigheid over want het kost geld.

Marciano zegt dat een rooster 8 euro per persoon zou kosten. Dan hebben we een rooster van 1 meter doorsnee. Sasha merkt op dat er voor 160 euro ook een buitenkeuken was, daar had Jeffrey het over. Marciano vraagt of ze het dan voor vrijdag hebben. Dat weet ik niet antwoordt Sasha, dan moet je even kijken. Gaan we die aanschaffen dan vraagt Marciano. Sasha denkt dat een buiten keuken ook wel wat is en dan daarvoor zou gaan. Kunnen we dan dat regelen voor vrijdag vraagt Marciano, het is wel 160 euro. Mirthe komt erbij staan en oppert dat zij iets meer bij kunnen leggen. Marciano zou toch liever met houtskool willen. Janet vindt dat onzin, je moet dan steeds houtskool kopen. Uiteindelijk gaan Marciano en Sasha kijken naar de opties op kantoor. Uiteindelijk wil Marciano toch voor een grill rooster gaan voor op de barbecue.

Marciano gaat vervolgens verschillende deelnemers af waaronder Rupert. Maar Rupert heeft er wel een mening over. Elke keer komt er weer een nieuw dingetje merkt hij op. Een bamboe riet ding, niemand heeft er voor gevraagd. Maar budgetteer het eerst van te voren. Doe het houtskool er ook meteen bij vragen dan. Marciano vraagt zich af wat zijn probleem is. Ben je bang om 8 euro uit te  geven? Elke dag is het weer een nieuwe verrassing antwoordt Rupert. Je moet gewoon genieten benadrukt Marciano. Wat is nou 8 euro?  Dat doe ik zeker maar niet voor jou zegt Rupert op zijn beurt. Ik zeg niet dat ik wil, nu komt er van alles bij. Babette denkt dat het hem tegenstaat dat nu alles betaald moet worden. Rupert wil gewoon weten wat er nog meer komt. Marciano denkt dat Rupert gewoon moet zeggen dat hij niet meer wil. Marciano somt vervolgens op wie er allemaal mee zouden gaan. Wendy denkt dat Marciano iets verkeerd doet, je geeft een feest en iedereen moet mee betalen. Marciano is het daar niet mee eens. Er is 800 euro per persoon uit gegaan zodat er ook geen stellingen meer zouden komen. Dan ga ik zo wel een stelling gooien, mensen zijn bang dat hun 800 euro eraan gaan. Rupert benadrukt dat die poolparty daar niet bij hoort. Het gaat mij er gewoon om wat er nog meer komt. Marciano zegt dat hij ook in de rij gaat staan om te eten van de barbecue. Rupert herhaalt nog maar een keer dat hij alleen wil weten wat er nog meer komt. Wendy vindt dat Marciano zit te dwingen. Ik verdedig mij alleen antwoordt Marciano. Babette denkt dat hij gewoon moet kopen met de mensen die wel willen. Marciano denkt dat hij teveel vraagt maar uiteindelijk gaat iedereen wel eten pakken van de barbecue. Rupert benadrukt dat het met een knipoog was, ik vroeg alleen wat er nog meer bij zou komen. Marciano legt uit dat hij gewoon een serieuze vraag was. Dan wordt er gelijk sarcastisch gedaan. Dus lang verhaal kort, ik koop het wel in mijn eentje.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Laat een reactie achter