Home » Jeffrey is klaar met het management van Isaac

Jeffrey is klaar met het management van Isaac

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag is er ook nog wat onvrede over Isaac. Er is niet echt rekening gehouden met oud & nieuw qua bestel moment en daar wordt veel over geklaagd. Verder is Jeffrey er ook klaar mee met de voorzichtigheid tijdens de opdracht.

Met Jan-Willem bespreekt Jeffrey zijn irritaties. Om als achterlijke Arie’s om een een fontein van glazen te banjeren en op safe te spelen zegt Jeffrey… Je had zo nog vier, vijf meier kunnen halen. Zeker antwoordt Jan-Willem makkelijk en volgens Jeffrey moet er dan ook niet gezegd worden ja ik had geen geld. Want dat wordt nu continu gezegd. Had die verdienopdrachten gewoon anders geleid, dat vind ik voegt hij eraan toe. Niemand had de kans gehad om erbij te komen. Ik had het anders aangepakt en doorgegaan tot ik het had gezegd. En niet de adviseur die zegt we stoppen. Die adviseur heeft nog nooit een risico in zijn leven genomen. Ik ben het met je eens geeft Jan-Willem toe. Het gaat niet veranderen. Nee zeker niet antwoordt Jeffrey. Er zitten hier 20 mensen tussen waarvoor ik met oud en nieuw niet eens in wil zetten. Ik kan wel zeggen ik doe het niet maar uiteindelijk sta ik het toch wel te doen. Je kunt nooit genieten van je eigen tyfus avond maar dat doe ik dan wel weer. Ik beloof je dat als ik manager wordt het ga proberen te veranderen benadrukt Jan-Willem nog. Daar hou ik je aan zegt Jeffrey terwijl hij hem een hand geeft. Daarna gaat Jeffrey in overleg met Jasper en Sasha. Jasper begint over de frituurpan wat hij gaat doen. Ik doe helemaal niks meer antwoordt Jeffrey, dat heb ik net ook al gezegd. Ik ben even klaar met dat hele schijt oud en nieuw. Het bestelmoment is pas morgen om 20:00 uur. Ik ga niet van 20:00 tot 00:00 alles zitten regelen hier. Dan doe ik ook gelijk helemaal niets meer. Had die verdienopdracht eerder gedaan of de primera cheque eerder aangebroken.

Uiteindelijk geeft Isaac een update aan de groep. Hij laat weten dat het vuurwerk besteld is. Dit komt morgen binnen voegt hij eraan toe. De boodschappen hebben we tot vanavond 22:00 uur de tijd voor. Ik ga proberen tot woensdag te proberen zodat de nieuwe manager met misschien 200 euro over blijft. We gaan oud en nieuw en 1 januari zo mooi mogelijk maken met elkaar!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

2 Reacties

Lies kramer 30 december 2022 - 18:59

Kan er niet wat aan de ondertiteling gedaan worden. Het loopt constant niet goed. En de rest is vaak onverstaanbaar.

Beantwoord
Gea 31 december 2022 - 18:47

Wat heeft die Jeffrey toch een verbeelding
Laten ze die er maar uit stemmen
Echt een vervelend mannetje
Weg ermee

Beantwoord

Laat een reactie achter