Home » Mirthe vind Erik een eng persoon en gedoe om pantoffels

Mirthe vind Erik een eng persoon en gedoe om pantoffels

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat na de individuele verdienopdracht rustig voorbij in een jaar van je leven. De deelnemers sporten wat, en er wordt her en der wat gekletst. Zo hebben Mirthe en Martin het over mededeelnemer Erik. En Leila heeft het met Moraima over Madeleine.

Mirthe en Martin liggen op de bank te kletsen. Mirthe begint over Erik, ik vind hem soms eng kijken. Ja dat doet ie wel antwoordt Martin. Hij is een beetje eng, beetje vaag gaat Mirthe verder. Eng wil ik niet zeggen reageert Martin maar hij denkt wel anders als wij. Hij is heel slim merkt Mirthe op, legt goed dingen uit maar is onvoorspelbaar. Dat vind ik een beetje eng. Hij kijkt ook een beetje kil, een seriemoordenaar. Ik ben een beetje een doem denker. Hij is wel heel aardig hoor benadrukt ze. Zulke mensen kunnen heel lang zonder emotie… Zijn brein werkt ook heel anders aldus Martin. Hij zet ook altijd de batterijen op volgorde. Vanmorgen deed ik alle batterijen op andere volgorde gedaan, ik zag een error in zijn hoofd. Maar hij kon er wel om lachen en heeft het verder laten gaan.

Madeleine heeft pantoffels besteld, ze weet niet of het de goede maat is omdat ze de ene keer groter nodig heeft dan de andere keer. Terugsturen zou niet meer kunnen wat volgens Madeleine voor iedereen duidelijk zou zijn. Maar Leila wist er niets van. Ze vindt dat Madeleine aan het minimaliseren is. Ik weet wat zij gezegd heeft. Uiteindelijk kwam er een mail dat het wel mocht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter