Home » Babette denkt niet dat ze Wendy nog veel gaat zien in de buitenwereld

Babette denkt niet dat ze Wendy nog veel gaat zien in de buitenwereld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette en Zoë een gesprek over Wendy. De twee bespreken de vriendschap tussen elkaar.

Ik heb altijd gezegd dat ik Gert-Jan en jou hierna nog ga zien zegt Babette. Maar haar niet, ik heb het gevoel dat het oppervlakkig is. Doelend op mededeelnemer Wendy. Wij zijn ook verschillend maar zij is meer het type van naar de camping en jij meer het type Londen merkt Zoë op. Je hebt Fiat of Mercedes, dat zeg maar. Ja antwoordt Babette, we kunnen niet echt diepgang hebben of zo. Ik kan me ook echt aanvallend zijn of me verweren, dat weet ik ook. Maar ik hoop toch niet dat ik zo praat, dat ik zo… ik krijg daar al weerstand van. Als ze gedronken had was het ook altijd bonje. Dat heb ik ook vaak tegen jullie gezegd benadrukt Zoë. Jullie zijn niet echt een match. Je kunt dat al snel zien aan een persoon. Babette is het daarmee eens maar een tegenpool kan soms ook matchen. Daarna switchen de twee naar een ander onderwerp. Zo wordt onder andere de ruzie met Eunice nog uitvoerig en vrij lang besproken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Laat een reactie achter