Home » Jan-Willem vertelt Esther over de geheime opname en veel gesprekken over het spel

Jan-Willem vertelt Esther over de geheime opname en veel gesprekken over het spel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Jan-Willem besluit Esther te vertellen over de geheime opname die op het podcast apparaatje staat. Ik wist het ook niet zegt Jan-Willem maar het is mij door Erik op een gegeven moment gegeven. Toen heb ik dat beluisterd. Er stond 1 uur en 45 minuten op. Erik heeft dat gevonden en afgeluisterd en tussen bepaalde minuten zitten Wendy, Babette en Zoë in de kas. Als je dat hoort… Esther laat weten dat ze zich niet druk maakt en niet bang is. Je hoeft niet bang te zijn antwoordt Jan-Willem. Maar het zijn 2 gezichten… Maar praat er met niemand over benadrukt hij. Daar lusten de honden geen brood van, en maar leuk doen. Ik had het al lang gezien merkt Esther op. Ik zeg het alleen maar om goodwill benadrukt Jan-Willem. Ik geef je gewoon door waar wij op doen en wat je ermee doet moet je zelf weten. Maar of het verstandig is om dit te vertellen?

Verder wordt er ook vandaag veel gesproken over het spel. Moraima, Kim, Imadiddin en Rupert praten erover. Kim denkt dat als Wanda eruit gaat Jasper uiteindelijk wel naar hun gaat en ze dan wel weer een stem extra hebben. Ook hebben ze het over de stem die ze uit gaan brengen. De naam van Esther wordt genoemd. Kim gaat later ook nog bij Babette en Zoë praten. Zoë en Kim denken dat er misschien wel twee mensen moeten gaan. Kim bespreekt dat al het individueel is ze voor een Wanda moeten gaan. Maar als het een duel is ze een zwakker iemand moeten pakken. Ook hier wordt weer Esther genoemd, volgens Kim is ze op alle vlakken zwak. Dat denken we benadrukt Babette, maar wie zou ze naar huis sturen? Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

1 Reactie

coby 11 maart 2023 - 12:50

de hele groep weet het bijna van die podcast niemand mag het door vertellen maar voorlopig nu weer jan willem naar esther wat een geouwehoer

Beantwoord

Laat een reactie achter