Home » Rupert voor verkiezingscampagne en het elektronische drumstel is gearriveerd

Rupert voor verkiezingscampagne en het elektronische drumstel is gearriveerd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En vandaag besluit Rupert campagne te voeren. Hij heeft zich aangemeld als aspirant manager. Op het podium heeft hij een zithoekje gecreëerd voor een inloop spreekuur. Hij loopt zijn mededeelnemers af en nodigt iedereen uit die vragen, opmerkingen of feedback heeft met hem te zitten. Ook legt hij de evenementen voor die hij in maart zou willen organiseren. Hij wil het aantal evenementen beperkt houden, ook wil hij de weekbespreking verplaatsen naar vrijdag net voor de vrijmibo. Het wordt dan meer een evaluatie, zodat er ook meer gezegd wordt dan alleen maar nee ik heb niks te melden.  Rupert staat voor voeding, een drankje waar mogelijk, vermaak, mentaal en fyziek maar ook een beetje spiritueel. Positieve vibes en saamhorigheid.

Wat later is er een bericht voor de manager, Kenzy laat weten dat er van alles in de sluis staat. Onder andere tegels en planten voor de kas maar ook het elektronische drumstel. Enthousiast gaat Jan-Willem het drumstel opzetten. Ook is er kleding geleverd. Vanmiddag staat er weer een record poging op het programma, gaat het de deelnemers lukken deze te verbreken? En wat voor beloning zou er tegenover staan?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Ikke 22 februari 2023 - 14:20

Hahaha izaak verkeerde volgorde en niet binnrn de tijd joeppie de poeppie

Beantwoord

Laat een reactie achter