Home » Zoë en Babette hebben wederom ruzie, de twee schreeuwen erop los

Zoë en Babette hebben wederom ruzie, de twee schreeuwen erop los

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook vandaag hebben Zoë en Babette voor de verandering weer ruzie. De gemoederen lopen weer flink op nu Babette heeft vernomen dat Zoë over hun ruzie van gisteren gesproken heeft.

In de slaapkamer hebben de twee een woordenwisseling. We gaan het meemaken volgende week zegt Zoë. I don’t care antwoordt Babette. Dus je vindt het niet erg als ik weg moet merkt Zoë op. Nee zegt Babette, sleeping with the enemy. Ben je gek geworden of zo. Sommige mensen blijven steeds dezelfde fout maken. Met Sasha, ik heb gezien dat je de hele loods af bent gegaan. De vorige keer heb je dat gedaan, iedereen is naar mij toe gekomen dat je het hele verhaal hebt verteld. I don’t care, doe je ding. Zoë begint weer over dat ze zich niet gehoord voelde na hun ruzie. Je snapt niet wat vriendschap is benadrukt Babette. Totaal niet. Maar als ik  verdrietig ben mag ik nergens over praten. Jij l*lt toch ook heel de dag met Marciano zegt Zoë. Jij mag wel over mij praten en ik niet. Je hebt ook over Wendy gel*lt. Ik heb niet over jou gel*ld benadrukt Babette geïrriteerd. Ik ben blij voor jou dat je kan praten met je nieuwe vrienden. Ik heb niemand gesproken over de situatie als je goed hebt opgelet op uitzondering van jou. Doe je ding en speel je spel. Ik heb nooit over je gel*lt. Het is geen groept Zoë vervolgens, deze mensen willen jou er ook uit hebben. Dus welke groep, welke enemy? Elke persoon is dan toch je enemy?! Babette laat weten dat ze het spel en prive goed gescheiden kan houden. En niet overal om moet janken. Marciano komt ondertussen tussenbeide. Hij wil dat het stopt. Ze kan niet stoppen zegt Babette gefrustreerd. De twee gaan verkopen vervolgens verschillende verwijten naar elkaar. Ze schreeuwen van alles wat amper te volgen is…
Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.2]

Laat een reactie achter